Yandex Metrica

Ülkenin en ağır bebeği doğdu: Dünya rekoruna yaklaşan bebeğin kilosunun nedeni açıklandı

Ülkenin en ağır bebeği doğdu: Dünya rekoruna yaklaşan bebeğin kilosunun nedeni açıklandı

İran'ın Meşhed şehrinde 4 gün önce doğan bebek, ülkenin en ağır bebeği olarak kayıtlara geçti. 7 kilogram ağırlıkla doğan bebeğin, neden bu kadar kilolu olduğunu doktorlar açıkladı. 

Yaşam

23.01.2024, 21:46

Guinness Dünya Rekorları Kitabı'na göre, dünyanın en ağır bebeği olarak dünyaya gelen Carmelina Fedele'in rekoruna, İran'da 4 gün önce doğan bir bebek yaklaştı. İtalya'da Eylül 1955'te 10.2 kilogram doğarak rekor kıran bebek, İran'da 7 kilogram olarak doğan bebekle yeniden gündeme taşındı. 

Meşhed Rezevi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Nigar Ramazanpur, İran devlet televizyonuna konuşarak konuya ilişkin açıklama yaptı. Ramazanpur, 4 gün önce dünyaya gelen bebeğin 7 kilogram doğduğunu bildirdi. 

Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3 şey açıklandı! Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3... Haberi Görüntüle

ANNESİ ŞEKER HASTASI

Ülkenin en ağır bebeği olarak sezaryenle dünyaya geldiğini belirten Dr. Ramazanpur, bebeğin bu kadar kilolu doğmasının nedeninin annesinin şeker hastası olmasından kaynaklandığını söyledi.

Bebeğin, ailenin 5'inci çocuğu olduğunu söyleyen İranlı doktor, cinsiyeti ve adı hakkında ise bilgi vermedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading