Yandex Metrica

Türkiye'yi terk edip İtalya'ya yerleşmişti! Can Yaman'ın egosu tavan yaptı: Benim gibi uluslararası aktörler...

Türkiye'yi terk edip İtalya'ya yerleşmişti! Can Yaman'ın egosu tavan yaptı: Benim gibi uluslararası aktörler...

Ünlü oyuncu Can Yaman Türkiye'yi terk ederek İtalya'da oyunculuk yapmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu yine çok konuşulacak bir açıklamada bulunarak,' 'benim gibi uluslararası aktörler düşük maaşlı diziler yapamaz'' açıklamasında bulundu.

Yaşam

03.05.2024, 20:27

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay, İnadına Aşk gibi dizilerde rol alan 34 yaşındaki ünlü oyuncu Can Yaman, 2019 yılında Türkiye'yi terk ederek oyunculuk kariyerine İtalya'da devam etmeye başlamıştı. 

Ünlü oyuncunun magazin dünyasına verdiği demeçlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ bakın kiminle evlendi! Aradığı aşkı yıllar sonra buldu! Nikah masasına oturan Emre Altuğ... Haberi Görüntüle

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA İLGİNÇ CEVAP

Yaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir takipçisi, “Yeni dizinle meşhur olursan, seni ‘Yıldızlarla Dans’a çağırırlar” yorumunu yaptı.

Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına verdiği cevapla herkesi şaşırttı! Serenay Sarıkaya, Mert Demir aşkı belgelendi! Ünlü çift basın mensuplarına... Haberi Görüntüle

KENDİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Ünlü oyuncu ise o yoruma sessiz kalmayarak, “Zaten davet ediyorlar. Sizin gibi hayranlarım anlamalı ki benim gibi uluslararası bir aktör diğerleri gibi düşük maaşlı diziler yapmaz” cevabını verdi.

Can Yaman'ın ise yakın zamanda gelmesi beklenen 'Sandokan' dizisinde yer alacağı biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading