Yandex Metrica

Türkiye yağışa teslim: Antalya ve Muğla'da şiddetli sağanak! Bodrum ve Serik’te su baskınları

Türkiye yağışa teslim: Antalya ve Muğla'da şiddetli sağanak! Bodrum ve Serik’te su baskınları

Tüm Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girdi. Antalya’nın Serik ve Muğla’nın Bodrum ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, yolları göle çevirdi. Serik'teki yağış seraları ve tarım arazileri su altında bırakırken; Bodrum'da 4 kişi bir evde mahsur kaldı. Antalya’yı Konya’ya bağlayan karayolunda ise etkili olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. 

Yaşam

07.03.2024, 14:30

Yurt geneli yağışlı ve soğuk havaların etkisi altına girdi. Antalya ve Muğla’da şiddetli sağanak cadde ve sokakları göle çevirdi. Serik'te ise seralar su altında kalırken; Bodrum’da ise 4 kişi bir evde mahsur kaldı.

Antalya-Konya karayolunda ise kar yağışı etkili oldu. Kar, ulaşımda aksamalar yaşanmasına neden oldu. 

Mert Demir'in annesi oğlunun ilişkisini yorumladı! Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleri gündeme damgasını vurdu! Mert Demir'in annesi oğlunun ilişkisini yorumladı! Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleri... Haberi Görüntüle

SERİK'TE YOLLAR SULAR ALTINDA KALDI

Antalya'da etkisini gösteren şiddetli yağış, Serik ilçesinde cadde ve sokakları su altında bıraktı. İlçe merkezindeki Dumlupınar Caddesi’nde rögarlardan taşan su, bir okulun önündeki sokağa doldu.

Öğrenciler okula giderken zorlanırken; bazı araçlar su birikintisi nedeniyle mahsur kaldı. Araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı ve Serik Belediyesi'ne bağlı ekipler bölgede su tahliye çalışmaları başlattı.

Deniz Akkaya davasında yeni gelişme! Kızının ifadesi ortaya çıktı! Annesi hakkında söyledikleri gündem oldu! Deniz Akkaya davasında yeni gelişme! Kızının ifadesi ortaya çıktı! Annesi... Haberi Görüntüle

BAHÇELERİ SU BASTI

Kadriye Mahallesi’nde bazı evlerin bahçelerini su bastı. Serik Belediyesi itfaiye ekipleri, suları tahliye etmek için çalışma başlattı. Belek - Kadriye turizm yolunda da yağmur suları birikti. Araçlarıyla oteller bölgesine gidenler zor anlar yaşadı.

İlçede yağmur öğle saatlerine doğru şiddetini yitirdi.

Makyözünü kovmuştu! Bülent Ersoy, Seren Serengil tartışması büyüdü: Bana bak çocuk... Makyözünü kovmuştu! Bülent Ersoy, Seren Serengil tartışması büyüdü: Bana bak... Haberi Görüntüle

BODRUM'DA 4 KİŞİ MAHSUR KALDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde de şiddetli sağanak görüldü. Öğle saatlerinde etkisini artıran yağmur, yerini doluya bıraktı. Bitez’de kuvvetli yağış sonrası dere taştı. Dere yatağının çevresindeki ev ve yolları su bastı. Bir evde mahsur kalan 4 kişi ile 1 kedi de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kurtarılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin dünyası çalkalandı! Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin... Haberi Görüntüle

ANTALYA-KONYA YOLUNDA KAR YAĞIŞI

Sahillerdeki yağmur, iç bölgelere girildikçe yerini kar yağışına bıraktı. Antalya’yı Konya’ya bağlayan Alacabel mevkisinde kar yağdı.

Akseki ile Seydişehir ilçesini birbirine bağlayan Alacabel’de ulaşımda aksamalar yaşandı. Karayolları ekiplerinin kar küreme araçları, yolda biriken karları temizlemek için çalışma başlattı.

Polisler ise, Akseki-Seydişehir yolunu kullanacak sürücüleri zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyardı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading