Yandex Metrica

Türkiye bu açıklamayla çalkalandı! İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı iddialarına şaşırtan açıklama!

Türkiye bu açıklamayla çalkalandı! İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı iddialarına şaşırtan açıklama!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan kızı Suphiye Orancı annesini aramak için katıldığı Müge Anlı'nın programında İbrahim Tatlıses'in filminde oynadığını açıklamıştı. İbrahim Tatlıses'ten ise yanıt gecikmedi ve 'ben öyle birini tanımıyorum' dedi. 

Yaşam

06.05.2024, 09:48

Türkiye'nin aylardır gündeminden düşmeyen ünlü yeşilçam yıldızı 82 yaşındaki Metin Akpınar'ın evlilik dışı olan Duygu Nebioğlu adındaki bir kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

DNA testiyle kızı olduğu ispatlanmasının ardından ise bir dizi gündeden düşmeyecek açıklamalarda bulunan Duygu Nebioğlu annesini aramak için Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Duygu Nebioğlu ise magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarla Türkiye'yi salladı.

Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro harcadı: Atina bu görüntüleri konuşuyor Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES İLE AYNI FİLMDE ROL ALDI

Nebioğlu annesi hakkında tüm bildikelrini anlatırken, annesinin Suphiye orancı olduğu ve gençlik yıllarında İbrahim Tatlıses ile aynı filmde rol aldıklarını söyledi.

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı Tatlıses ise Suphiye Orancı hakkında açıklamada bulundu.

Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Haberi Görüntüle

TATISES'TEN CEVAP GECİKMEDİ

Tatlıses yaptığı bir açıkalamda Orancı'yı tanımadığını söyleyerek,  “Filmlerde arkadan öyle geçmiş, hatırlamıyorum. Figüranlardan biri, tanımıyorum. Ben yönetmen ve oyuncuydum. Tanımazdım figüranları.” dedi.

Suphiye Orancı'nın ise Yalan, Sarhoş, Aşıksın, Yorgun gibi filmlerde kısa roller aldığı öğrenildi.

Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü Onur Atilla'dan şaşırtan hamle! Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü... Haberi Görüntüle

UĞUR DÜNDAR'DA İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Almanya'da yaşayan Suphiye Orancı'nın ise Dilara G. adındaki kızının ise Uğur Dündar'dan olduğu iddia edilirken Dündar ise DNA testiyle bu iddiaları yalanlamıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading