Yandex Metrica

Tüm zamanların en kudurtucu gelini Görkem'in hastalığı ne? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i bipolar mı?

Tüm zamanların en kudurtucu gelini Görkem'in hastalığı ne? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i bipolar mı?

Kızılcık Şerbeti'nin ele avuca sığmaz gelini olarak bilinen Görkem, Fatih ile evlendiği günden itibaren Ünal ailesini canından bezdirdi. Peki ayarsız ve mekansız üslubu sınır tanımaz had bildiriciliği ile tüm zamanların en kudurtucu gelini Görkem'in hastalığı ne? 

Yaşam

24.05.2024, 12:12

Ayarsız ve mekansız üslubu sınır tanımaz had bildiriciliği ile  tüm zamanların en kudurtucu gelini Görkem. Doğa’ya sahte rapor aldıran Fatih Ünal, belanın hasını buldu diyebilir miyiz? Son bölümle birlikte kesinlikle evet. 

Yıllardır yaşam savaşı veriyor! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den eşine şaşırtan teklif! Yıllardır yaşam savaşı veriyor! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den eşine... Haberi Görüntüle

GÖRKEM'İN HASTALIĞI NE?

Nilay'a 'Ben bitmem bitiririm' diyerek meydan okuyan Görkem'in kendine şiddet uyguladığı sahneler şok etti. Fatih'in Görkem gerçeğiyle ilk tanıştığı bölümde  yeni eşi için pervasızca ortaya savurduğu teşhis  'bipolar bozukluk'tu. Peki gerçekten öyle mi? Hem evet hem hayır.

Bugüne kadar izlediğimiz Görkem profilinde  manik depresif bozukluk belirtileri net olarak görülüyor. Özellikle annesinin ölümü sonrası aşırı yüksek ve ani dibe vuran duygu durumları, aniden girdiği atak halleri bunun işaretçisi. 

Yıldız Tilbe'den büyük itiraf! Annesi hakkındaki tüm gerçekleri ilk kez anlattı: Ne yaptıya beni... Yıldız Tilbe'den büyük itiraf! Annesi hakkındaki tüm gerçekleri ilk kez... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM BİPOLAR MI?

Ailece otururken babasını evden kovması da, aniden yükselen özgüveni ve maddi böbürlenmeleri de, Nilay'ın söyledikleri karşısında kendisine zarar verişi de  kontrol edemediği öfkesinin sonucu.

Kendisi-diğerleri-gelecek üçlüsü arasında kaybolduğu anlar, Görkem'in karanlık evreye geçiş anları. Görkem'in teşhisi 'bipolar bozukluk' olsa da olmasa da, yapmadığı kötülük kalmayan her eski eltiye ve ah alan her 'ex'e bir Görkem yaraşır gibi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading