Yandex Metrica

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın görevinden ayrılma iddalarına İletişim Başkanlığı'ndan açıklama!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın görevinden ayrılma iddalarına İletişim Başkanlığı'ndan açıklama!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a görevinden ayrılmayı talep ettiği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise konuya açıklık getirerek doğru olmadığını duyurdu.

Yaşam

08.03.2024, 15:53

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın görevinden istifa etme talebine ilişkin açıklama geldi.  İletişim Başkanlığı açıklamasında o iddiların doğru olmadığına yönelik yazılı bir metin yayınladı.

Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit için harekete geçti! Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik... Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

İletişim Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada; "Ticaret Bakanı Ömer Bolat, göreve geldiği günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bakan Bolat’ın özel işlerini aksattığı için görevinden ayrılmak istediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Piyasalarda güvensizlik oluşturmaya yönelik kulis adı altında yapılan manipülatif haberlere itibar etmeyiniz" yer aldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading