Yandex Metrica

The Gentlemen Susie kimdir? Susie Glass gerçekte kim?

The Gentlemen Susie kimdir? Susie Glass gerçekte kim?

The Gentlemen dizisi Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başardı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizinin başrol oyuncularının kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. The Gentlemen dizisinde Susie karakteri izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki The Gentlemen Susie kimdir? Susie Glass gerçekte kim?

Yaşam

25.04.2024, 22:59

Netflix'te 7 Mart 2024'te yayınlanan The Gentlemen dizisi kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Ülkemizde de en çok izlenen diziler listesinde 1. sıraya kadar yükselen suç ve mafya dizisi The Gentlemen dünyada da büyük ilgi gördü. Dizide yer alan karakterlerin kimler olduğu ise merak konusu oldu. Susie Glass rolünü canlandıran genç oyuncu performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki The Gentlemen Susie kimdir? Susie Glass gerçekte kim?

Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme tahliye kararı verdi! Anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştu! Tutklu fenomen Nihal Candan hakkında mahkeme... Haberi Görüntüle

THE GENTLEMEN SUSİE KİMDİR?

The Gentlemen dizisinde Susie karakterini İngiliz oyuncu Kaya Scodelario canlandırıyor. 

Kaya Scodelario-Davis 13 Mart 1992 yılında dünyaya geldi. İngiliz aktris ve modeldir. 

E4 kanalında yayınlanan Skins dizisindeki Effy Stonem rolü ile tanındı. 

The Maze Runner filmindeki Teresa Agnes rolü ise üstlendiği önemli bir roldür. En son bir Netflix yapımı olan Spinning Out dizisinde başrol oynamıştır.

Scodelario, 14 yaşındayken ve hiç oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen, Skins dizisindeki Effy Stonem rolünü aldı. Scoledario dizi için yapılan seçmelere gittiğinde, çok genç olduğunu düşünüp hayal kırıklığına uğradı, ama yapımcılardan biri, gitmesini engelleyip rol için ona bir fırsat verdi. İlk başlarda Scodelario’nun karakteri az konuşma sahnesine sahip olsa da, karakteri 2008 serisinde önemli ölçüde gelişme kaydetmişti. Oyuncu kadrosunun yenilenmesi ile 2009 serisinde ana karakterlerden biri olmayı başarmıştı. Bu Effy’yi, 1. ve 4. serilerde görünen tek ana karakter yapmıştı.

Kaya Scodelario evli ve 2 çocuk annesidir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading