Yandex Metrica

Survivor'da ilginç olay! Acun Ilıcalı 'daha önce başımıza gelmedi' diyerek Aysu'nun cezasını kesti

Survivor'da ilginç olay! Acun Ilıcalı 'daha önce başımıza gelmedi' diyerek Aysu'nun cezasını kesti

TV8'in sevilen yarışmalarından Survivor, yeni bir olaya imza attı. Yarışmacılar arasındaki kısayısa rekabetin sonucundan dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takım oldu. Ancak ünlü sunucu Acun'un konseyde yaptığı uyarı gündem oldu. "Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış" diyen Ilıcalı, hem yarışmacıya hem de ağabeyine sert tepki gösterdi.

Yaşam

28.03.2024, 23:36

İzleyenleri ekrana kitleyen Survivor All Star'da kırmızı ve mavi takım arasındaki mücadele had safhaya ulaştı. Yarışmanın yanı sıra ikili ilişkilerinde gergin bir hal aldığı yarışmada son olarak Begüm gözyaşlarıyla adaya veda etti.

Yeni bölümde dokunulmazlık oyunu esanasında acele eden Furkan Kızılay, dengesini kaybederek parkura kafasını vurdu. Yığılıp kalan yarışmacının yardımına arkadaşları koçtu. Survivor'da yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Acun, konseyde yaptığı açıklamlarla herkesi şoke etti.

Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü Onur Atilla'dan şaşırtan hamle! Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN OLAY SÖZLER

TV8 sahibi aynı zamanda sunucu Ilıcalı,  "Bu sefer karşılaştığımız konu daha önce hiç başımıza gelmedi. Bir yarışmacımızın yakını, Dominik'le bağlantıya geçti. Artık işi operasyona bağlamış." dedi.

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle... Haberi Görüntüle

''YARIŞMACILARIN FİLM ÇEVİRMESİNE GEREK YOK''

Acun, “Aysu dün düelloda elenmedin ama biz bunu yeni tespit ettik. Ağabeyin kardeşi aç kalmasın diye böyle bir organizasyonun içerisine girmiş. Survivor'da çok da sıcak bakmadığımız bir konu bu. Öyle bakıyorsun ki, hiç anlamıyormuş gibi. Biz burada yarışma yapıyoruz. Film çevirmesine gerek yok hiçbir yarışmacının.

Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini ortaya döktü: İşte düğünden ilk kareler... Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini... Haberi Görüntüle

AYSU BEŞ ÖDÜLDEN YARARLANAMAYACAK

Bu olaya bakış açımızı anlaman için söylüyorum: Bir yarışmacı açlıktan kendini kaybetmesini anlarım. Ama bu hoş karşılanamaz. Bundan sonraki 5 ödülden yararlanmayacaksın. Ağabeyine de selamlar.”  diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading