Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert uyarı: Aleyna'dan uzak dur...

Survivor Yunus Emre'nin eşinden sert uyarı: Aleyna'dan uzak dur...

Survivor All Star'da yarışan Yunus Emre geçtiğimiz günlerde takım arkadaşı Aleyna ile olan yakınlığı dikkatlerden kaçmamış, herkesin tepkisini topamıştı. İletişim ödülünü kazanan kkırmızı takım aileleri ile görüştü. Yunus Emre'ye ise eşi Beria Özden; ''Aleyna'dan uzak dur'' diyerek uyarıda bulundu.

Yaşam

19.05.2024, 12:13

Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda yarışan Yunus Emre geçtiğimiz günlerde eşi Beria Özden'in kırmızı takımdaki arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu ile samimi konuşmaları ve ''bebeğim'' demesi herkesin tepkisini toplamıştı.

26 bin kişinin verisi incelendi: Gece uyumayanlar daha zeki çıktı! 26 bin kişinin verisi incelendi: Gece uyumayanlar daha zeki çıktı! Haberi Görüntüle

''ALEYNA'DAN UZAK DUR'' DİYEREK UYARDI

Dün akşam oynanan ödül oyununda ise kırmızı takım iletişim ödülünü kazanmış, yarışmacılar aileleri ile görüşme imkanı bulmuştu.  Yunus Emre'de eşi Beria Özden ile görüme imkanı bulmuş, ancak Özden, YunusEmre'ye; Ceza yapma, Aleyna'dan uzak dur'' çıkışı yaptı.

Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses polemiğine dahil oldu! Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim... Haberi Görüntüle

BABA OLACAĞINI ÖĞRENDİ

Ada hayatında ve oyun parkularında kural ihlali yapan Yunus Emre ödül oyunlarından faydalanamadığı için ise eşi Beria, ceza yapmaması konusunda uyarılarda bulundu. Yunus Emre ise eşi Beria ile konuşurken baba olacağını öğrenince havalara uçtu. Yunus Emre baba olacağını öğrenince; "Baba mı oluyorum şaka mı? Dünyalar güzel karım, Allah'ım çok şükür" dedi. 

Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Haberi Görüntüle

EŞİNDEN HABER ALAMAYINCA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ödül cezası alarak iletişim ödülüne katılamayan Yunus Emre'ye ve Acun Ilıcalı'ya sitem eden Beria Özden; "Konuşamadan beklemek, iletişimsiz, sesini duymadan geçirdiğim 82. gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum bir yandan sabırla bekliyorum. Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading