Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre yine yapacağını yaptı! Rahat durmayan yarışmacı önce Aleyna'la şimdi de başka yarışmacıyla yakınlaştı!

Survivor Yunus Emre yine yapacağını yaptı! Rahat durmayan yarışmacı önce Aleyna'la şimdi de başka yarışmacıyla yakınlaştı!

Survivor All Star 2024 yarışmasında, Yunan Survivor'u ile birlşeme yaşandı ve iki ülkenin yarışmacıları mücadele etti. Ancak yarışmada ise Yunus Emre'nin Yunan yarışmacı Dalaka'ya yakınlaşmaya çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Yaşam

23.05.2024, 11:28

Survivor All Star 2024 yarışmasında bu yıl Yunus Emre ve Aleyna Kalycıoğlu'nun yakınlaması damga vurmuştu. İkilinin samimi halleri ve yarışmalardaki birbirilerine olan yakınlaşmaları izleyicilerin dikkatinden kaçmamışı.

Geçtiğimiz haftalarda ikilinin arası bozulmuş, ve Aleyna Kalaycıoğlu elenmişti. 

Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü Onur Atilla'dan şaşırtan hamle! Eski eşini şarkıcı Nez ile aldattığı iddia edilmişti! Oyuncu Rüştü... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE RAHAT DURMADI

Aleyna'nın elenmesinin ardından tepki göstermeyen Yunus Emre ise yine rahat durmadı.

Türk ve Yunan Survivor'unun birleştiği yarışmada Yunus Emre bi hamle daha yaptı. Yunus Emre, bu kez de Yunan yarışmacı Dalaka'ya yakınlaşmaya çalışması herkesi şaşırttı.

Yaz yağmurları ani bastırdı! Meteoroloji 14 il için alarma geçti! 25 Temmuz 2024 Perşembe hava durumu... Yaz yağmurları ani bastırdı! Meteoroloji 14 il için alarma geçti!... Haberi Görüntüle

YUNAN YARIŞMACININ SAÇIYLA OYNADI

Dalaka'nın arkasındaki benchte duran Yunus Emre, Yunan yarışmacının saçıyla oynadığı görüldü.

Yunus Emre'nin yakınlaşmaya çalıştığını fark eden Dalaka ise, memnuniyetsiz bir surat ifadesiyle Yunus Emre'ye baktı.

Yunan yarışmacı Dalaka'nın bakışları ise sosyal medyada viral oldu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading