Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nı yakınlaşması gündem oldu! Yarışmacının annesi devreye girdi: Ondan uzak dur!

Survivor Yunus Emre ve Aleyna'nı yakınlaşması gündem oldu! Yarışmacının annesi devreye girdi: Ondan uzak dur!

Survivor All Star yarışması tüm hızıyla devam ederken, kırmızı takımda olan Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlaşma herkesi şaşırtmıştı. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ve Aleyna'nın annesi ikiliyi her defasında uyardı. Ancak iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden kızına sert bir uyarı daha geldi ve 'uzak dur' diyerek Aleyna'yı bir kez daha uyardı.

Yaşam

02.05.2024, 01:42

Survivor All Star 2024 yarışması tüm hızıyla devam ederken, Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Kırmızı ve mavi takımda bulunan yarışmacılardan Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki yakınlaşma herkesi şaşırtmıştı.

Kerem Bürsin kaslı vücudunu sergiledi! Hayranları Yunan heykellerine benzetti! Kerem Bürsin kaslı vücudunu sergiledi! Hayranları Yunan heykellerine benzetti! Haberi Görüntüle

ALEYNA'NIN ANNESİNDEN SERT UYARI

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşmasına her defasında tepki göstermişti.

Bu kez ise Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi tepki gösterdi. İletişim ödülünü kazanan kırmızı takım aileleri ve sevdikleriyle mesajlaşma uygulaması whatsapp üzerinden mesajlaştı. Aleyna Kalaycıoğlu ise annesi ile mesajlaştı.

Yılın bomba aşkı geldi! Güzel oyuncu Dilan Deniz Çiçek ünlü yönetmenle el ele yakalandı! Yılın bomba aşkı geldi! Güzel oyuncu Dilan Deniz Çiçek ünlü... Haberi Görüntüle

'HEPSİ ARKADAŞIM'

Kalaycıoğlu'nun annesi ise 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi. Aleyna ise 'hepsi arkadaşım' dedi ve mesajı sildi. 

Geçtiğimiz aylarda ise Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden hamileliğini duyurmuş, ancak yaşanan olaylar nedeniyle çocuğunu düşürdüğü öne sürülmüştü.

Beria Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi arasında da tartışma yaşanmış kızına iftira attığını belirtmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading