Yandex Metrica

Survivor sunucusu Murat Ceylan'ın Hande Doğandemir paylaşımı olay oldu! Hasretime dayanamadı...

Survivor sunucusu Murat Ceylan'ın Hande Doğandemir paylaşımı olay oldu! Hasretime dayanamadı...

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2024 sunucusu Murat Ceylan, ünlü oyuncu Hande Doğandemir ile birlikte Dominik'te kumsalda verdiği pozlar olay oldu. Ceylan paylaşımında; Haretime dayanamadı notunu düşmesi hayranları tarafından ''yeni bir aşk mı doğuyor?'' sorularını düşündürdü.

Yaşam

18.05.2024, 23:48

2013 yılında Survivor ünlüler gönllüler kadrosuna dahil olan Murat Ceylan, Survivor All Star 2024 yarışmasında sunucu olarak ekralarda yer almakta. 

Emre Altuğ 'Bir anlık bir şey' dedi! Rol arkadaşı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi! Emre Altuğ 'Bir anlık bir şey' dedi! Rol arkadaşı Gözde... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU İLE POZLARI OLAY OLDU

Survivor ile televizyon kariyerine başlayan 36 yaşındaki Murat Ceylan sosyal medya hesabı insatgram üzerinden ünlü oyuncu Hande Doğandemir ile birlikte Dominik Cumhuriyet'inde verdiği pozlar çok konuşuldu.

Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti! Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti! Haberi Görüntüle

''HARETİME DAYANAMADI'' SÖZLERİ OLAY OLDU

Survivor'un Dominik Cumhuriyeti'nde çekimlerine devam ederken Ceylan ile arkadaş olan Hande Doğandemir de Dominik'te tatile çıktı. Kumsalda verdikleri pozlar ise takipçileri tarafından şaşkınlık yaratarak, ikilinin arasnda ''aşk mı yaşanıyor?'' sorularını akıllara getirdi. Ceylan sosyal medya hesabından; ''hasretime dayanamadı, asker ocağım geldi'' notunu düşerek paylaşımda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading