Yandex Metrica

Survivor Batuhan'ın annesi kim? Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı hakkında ne demişti?

Survivor Batuhan'ın annesi kim? Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı hakkında ne demişti?

Survivor All Star 2024'e yeni bir isim dahil oldu. Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2024 kardosunda mavi takımda yer aldı. Survivor 2022 yarışmasında 3. olan Batuhan Karadeniz Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle eleştirmişti. Batuhan'ın annesi ise oğlunun hakkının yenildiğini savunarak Acun Ilıcalı ve ekibini eleştirmiş ve bu eleştiriye Acun Ilıcalı'dan sert yanıt gelmişti.  Batuhan'ın yeniden Survivor macerasına başlaması üzerine Survivor Batuhan'ın annesi kim? Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı hakkında ne demişti? soruları izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı.

Yaşam

13.05.2024, 22:09

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı takımları dengelemek için yeni yarışmacıları kadroya dahil ediyor. Son olarak Acun Ilıcalı ile arasının bozuk olduğu belirtilien Batuhan Karacakaya Survivor All Star 2024 yarışmasına dahil oldu. Kendisine mavi takımda yer bulan Batuhan geçtiğimiz yıl yarışmada 3. olmuştu. Bathan'ın annesi ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan diyalog ise yarışmanın önüne geçmişti. 

Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3 şey açıklandı! Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3... Haberi Görüntüle

SURVİVOR BATUHAN'IN ANNESİ KİM?

Survivor Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'dır. Gülhayat Karacakaya oğlunun 3. olarak yarışmaya veda etmesi üzerine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Acun Ilıcalı ve yapım ekibini eleştirmişti.  Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya paylaşımında "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun" dedi. Acun Ilıcalı'yı da sert sözlerle eleştiren Gülhayat Karacakaya'ya Ilıcalı'dan gelen cevap yarışmanın önüne geçti. 

Ailesini terk edip Amerika'ya taşınmıştı! Prens Harry'nin Megan Markle açıklaması kaos yarattı! Ailesini terk edip Amerika'ya taşınmıştı! Prens Harry'nin Megan Markle açıklaması... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN BATUHAN'IN ANNESİNE YANIT

Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya'nın annesinin açıklamalarına yanıt verdi. Ilıcalı açıklamasında "Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, Batuhan ile hiçbir problemimiz olmadı. Fakat anneler, babalar onlar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şuanda finali bozmak istemiyorum. Gerekli cevabı da ekstrada vereceğim kendisine. Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor." dedi. 

Survivor-Batuhan'ın-annesi-kim-Batuhan-Karacakaya-Acun-Ilıcalı-hakkında-ne-demişti-.jpg

ABD seçimlerinde Kamala Harris'e ünlülerden destek yağmuru! Katy Perry ve Beyonce destek verdi akım başladı: Kurtarmaya geliyor... ABD seçimlerinde Kamala Harris'e ünlülerden destek yağmuru! Katy Perry ve... Haberi Görüntüle

BATUHAN ACUN ILICALI İÇİN NE DEMİŞTİ?

Batuhan Survivor All Star mavi takımda yer aldı. Batuhan'ın daha önce Acun Ilıcalı hakkında söyledikleri akıllara geldi. Batuhan Karacakaya "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da... Annem için de aynısını düşündü.  Acun Ilıcalı, anneme söyledikleri için kamuoyunda özür dileyeceğinin garantisini verdi ama dilemedi. " diyerek ünlü televizyoncuyu sert şekilde eleştirmişti. 

Batuhan açıklamasında "Annem ben elendikten sonra her annenin yaptığı gibi 'Oğluma haksızlık yapıldı' dedi. Ben annemin bunu yazdığını bilmiyordum. Acun abi sonrasında bizim olmadığımız bir yerde yayına çıkıp 'Annesi yediremedi, Batuhan zaten şampiyon olmayacaktı. Oy almadı ki, şampiyon olma ihtimali yoktu' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading