Yandex Metrica

SURVİVOR ALL STAR'da şok eden ayrılık! ''Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum'' sözleri olay oldu!

SURVİVOR ALL STAR'da şok eden ayrılık! ''Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum'' sözleri olay oldu!

Survivor All Star 2024 bu yıl damgazını vurdu. TV8'de yayınlanan yarışmada mavi takımda bulunan Sahra Işık yarışmadan ayrıldı. O ayrılık sonrası sosyal medyadan paylaştığı intikam sözleri ise olay yarattı. 

Yaşam

18.04.2024, 01:53

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden Survivor All Star 2024 bu yılda izlyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Kırmızı ve mavi takımın ödül ve dokunulmazlık yarışında kıyasıya mücadele devam ederken ada hayatında kaos yaşanmaya devam ediyor. Turabi ve Nihat Altınkaya'nın adadan veda etmei sonrası Sahra Işık'ta adaya veda etti. 

Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında kaos: Başkası olma kendin ol... Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında... Haberi Görüntüle

SAHRA IŞIK YARIŞMADAN AYRILDI

Düello yarışında sunuculuk yapacak olan Murat Ceylan Sahra Işık'ın yarışmadan çekilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sahra'nın bırakmak istediğini belirten Ceylan; "Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım" dedi.

'Aşk var mı' sorusuna çok kızdı! Hadise kadınlara ilişkin yaptığı açıklamayla bir kez daha şaşırttı! 'Aşk var mı' sorusuna çok kızdı! Hadise kadınlara ilişkin yaptığı... Haberi Görüntüle

İNTİKAM DOLU PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Ancak Sahra Işık dün yarışmadan çekilme haberi duyulduktan sonra sosyal medya hesabından intikam dolu bir paylaşımda bulundu. Sahra instagram hesabından; "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" dedi.

Sağanaklar bile sıcaklara fayda etmedi! Meteoroloji'den o illere uyarı! 24 Temmuz Çarşamba 2024 hava durumu... Sağanaklar bile sıcaklara fayda etmedi! Meteoroloji'den o illere uyarı! 24... Haberi Görüntüle

BOMBA İDDİA ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Ancak geçtiğimiz hafatalard ayarışmadan elenen Seda Aktuğlu'nun iddiaya göre Sahra Işık'ın kocası İdris Aybirdi'yi arayarak Sahra Işık'ın; "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dediğini ve bu yüzden de Sahra'nın adadan ayrılarak özel uçakla istanbul'a geldiği iddia edildi. Sahra Işık'ın nottaki ''N.M.S'' yazısı ise büyük merak konusu oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading