Yandex Metrica

Survivor All Star 2024 Acun Ilıcalı kararını açıkladı! Survivor Sema Aydemir ve Pınar kavgasında o isim diskalifiye edildi!

Survivor All Star 2024 Acun Ilıcalı kararını açıkladı! Survivor Sema Aydemir ve Pınar kavgasında o isim diskalifiye edildi!

Survivor All Star'da yine kıyamet koptu. Eleme adayının belirleneceği konsey toplantısı sonrası kırmızı takım adalarına gitmiş, ancak yarışmacılar arasında Sema Aydemir ve Pınar Saka arasında yaşanan tartışma giderek şiddetli bir hal almaya vaşkadı ve iki yarışmacıda birbirlerine temas etmesi sonucunda Acun Ilcaılı acil konsey toplantısı gerçekleştiridi. Acun Ilıcalı ise Sema ve Pınar arasında çıkan tartışmanın nedenini öğrenirken Survivor yarışmasına yeni katılan yarışmacı Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı.

Yaşam

28.02.2024, 13:40

Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımdan ilk eleme adayı Begüm olurken, kırmızı takım dan ise Pınar Saka ikinci eleme adayı olmuştu. Konsey sonrasında Pınar Saka ve Sema Aydemir arasında yaşanan tartışma sonrasında ikili birbirlerine temas ederek tartışma hararetlendi ve Acun Ilıcalı ise konu üzerine acil konsey toplama kararı aldı. 

Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine neden katılmadığı ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine... Haberi Görüntüle

PINAR VE SEMA AYDEMİR ARASINDA TEKME TOKAT KAVGA

Sema Aydemir, 'bana bundan sonra bir hakaret daha edersen' sözleriyle Pınara doğru yürüdü. Pınar ise yatmaya hazılanırken 'sana mı soracağım' diye cevap verdi. İkili arasında yaşanan gerginlik sonrasında ise Sema Pınar'a ayağı ile tekme attı. Sema Pınar'ın üstüne gitmeye devam etti ve;  'Benim huzurumu kaçırma, benim kardeşimin adını bir daha ağzına alma' açıklamasını yaptı. Nagihan, Aleyna ve Merve, Sema'yı uzaklaştırmaya çalıştı ancak Pınar'a tokat attı. Sema ise; 'bunu yapamaz. Sürekli böyle uğraşıp ondan sonra ben buna karşıyım. Ben sana yüze nasıl vurulur göstereyim mi, ister misin?' dedi. Pınar ise kendini savunarak; 'Ben sana vurmadım zaten. Bana vurma diye uzak tuttum sadece.' dedi. 

Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile gittiği ortaya çıktı! Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile... Haberi Görüntüle

SEMA AYDEMİR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Olay sonrası Acun Ilıcalı acil konsey toplama kararı aldı ve Sema gözyaşları içinde tek başına konseye geldi. 

Acun Ilcalı ise Sema'ya konunun ne olduğunu anlatmasını istedi. Sema; Bende çok utanıyorum burada olmaktan. Geldiğimden beri kendime bir atış alanı hazırladım. Ben çalışacağım çünkü eksiğim var. Çekil benim düellom var çalışacağım. Sürekli bir şeyler. Sahra gitti, bana iftira attı. Arkadaşlarıma demiş ki ben onun seçtiği atışı ve o atışı çalıştığını Sahra'ya söylemişim. Sahra burada bir haksızlık var. Ben düelloya çıkmıyorum demiş ve yarışmayı bırakmış. İşin acısı arkadaşlarım dedi ki hakkını helal et, vallahi biz bile düşündük acaba o yüzden mi gitti kız dedik dedi. Ben bunu yaşamak zorunda değilim. Çünkü ben böyle bir şey yapmadım. Sonra işte lohusa kadın, Alman turist, ekip senden çok pişman seni getirdiklerine, bir sürü şeyler söyledi. En son yılan yaptı biliyorsunuz konseyde ve sürekli yapıyor yapıyor ben sesimi çıkarmıyorum. Konseyden sonra biz kampa gittik ama ben dedim ki Sema sen neden bu kadar eziliyorsun ki yani, ben bunları haketmedim. Duramadım, gittim, içimde kalırdı yani. Pınar ne yaptın? Şimdi ne yaptın? Neden dedim mesela birbimizden uzak durmuyoruz. Sen dedi Seda'nın istatistiği için uğraşıyorsun. Seda için uğraşsam ya derim ki beni seç ya da en kötü ihtimalle Pınar'ı seç derdim. Ne olursam olayım, ne fiziğimi ne yarışmayı bunları hak edecek bir şey yapmadım. En kötüsünüde söyleyeyim ben 3 sene konteyner da kaldım. Bana da gelip sen bizim sayemizde olimpiyatlara gittin dedi. Çok hırslandım. Tutun şunu falan diyordu ama onun da eli armut toplamıyordu. Masuma yatmasın.'' dedi.

Tepkiler çığ gibi Karslılar ayaklandı: Bülent Ersoy'un garsona söyledikleri pes dedirtti! Tepkiler çığ gibi Karslılar ayaklandı: Bülent Ersoy'un garsona söyledikleri pes... Haberi Görüntüle

ACUN ILCALI KARARINI AÇIKLADI

Sema Aydemir'in sözleri üzerine Acun Ilıcalı ise kararını açıkladı. Ilıcalı;'Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik. Baya da uzun süren toplantı sonrasında olayı defalarca seyredip, diğer yarışmacılarlada konuyu konuştuk ve sonrasında da bir kanaate ulaştık. Yaptığımız değerlendirme sonucunda açıkçası çok emeğin olan, bize de yıllarca çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin her zaman çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketle değil, geneliyle değerlendirmekten yanayım her zaman. Fevri bir olaydan bir yere varmak, benim için insanı her zaman yanlış yere götürür. Senin karakterinle ilgili bir değerlendirme değil bu ancak yaşanan olay bizim yarışmamızın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'den ayırmak zorundayız." açıklamasında bulundu. 

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından bomba itiraf! Yaşadığı psikolojik şiddeti anlattı: Çok ağır bir durum Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından bomba itiraf! Yaşadığı psikolojik şiddeti anlattı: Çok... Haberi Görüntüle

''GÜZEL BİR ZAFER DEĞİLDİ''

Sema Aydemir ise diskalifiye olduktan sonra gözyaşlarına boğulurken son sözleri ise; "Kararın böyle olacağını biliyordum. Yapılacak bir şey yok. Ne bu takımda beraber kalabiliriz, ne Seda ile aynı takımda kalabiliriz. O zaten bunu biliyordu. Çok güzel bir projeydi ama güzel bir zafer değildi. Sadece üzüldüm, böyle gitmek istemezdim. Böyle bir şey yaşatmak istemezdim hem takım arkadaşlarıma hem de aileme. Sizin için doğru karar, hayırlısı olsun. Söyleyecek hiçbir şeyim yok." oldu. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading