Yandex Metrica

Sitede Ara

Süperstar'ın sokak hayvanları çıkışı şaşkınlık yarattı: Bizi de uyutsunlar

Türkiye'nin başarılı kadın sanatçılarından olan 78 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan sokak hayvanlarının uyulmasına yönelik alınan yasa telifi kapsamında 'bizi de uyutsunlar' diyerek tepki göstermesi şaşkınlık yarattı.   

Yaşam

25.05.2024, 18:03

Süperstar olarak tanınan 78 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, yaz turnesi kapsamında Antalya'da hayranlarıyla buluştu.

Dalgıçlar deniz dibindeki antik kentte gözlerine inanamadı! Dalgıçlar deniz dibindeki antik kentte gözlerine inanamadı! Haberi Görüntüle

AJDE PEKKAN'DAN ŞAŞIRTAN ÇIKIŞ

Antalya Açıkhava sahnesinde konser veren ünlü sanatçı, AK Parti'nin 'sokak hayvanlarına' yönelik düzenlemiş olduğu yasa teklifi hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Pekkan konserinde, "Lütfen ses çıkarın. Yalvarıyorum size, birazcık kıymetim varsa. Onlar masumlar su istemezler, yemek istemezler. Verirseniz yerler. kimseye kötülük yapmazlar. Tabiki başıboş köpekler olduğu zaman korkan insalar oluyor, yanlış yapanlarda oluyor, hayvanlarda anlıyor bunu.'' dedi.

Heyecanı başına iş açtı! Sınavdan saatler önce okula gelen öğrenci YKS sınavına giremedi! Heyecanı başına iş açtı! Sınavdan saatler önce okula gelen öğrenci... Haberi Görüntüle

''BİZİ DE UYUTSUNLAR''

Ünlü snatçı sonrasında ise, ''Ben öyle bir hâle geldim ki biraz radikal bir tipim Bakmayın sahnede yaptıklarıma. Bizi de uyutsunlar o zaman" dedi.

Sokak hayvanları yasa teklifi kapsamında barınaklara gönderilen sokak hayvanlarının 30 gün içerisinde sahiplenmemesi halinde uyutulması kararına ilişkin Tarım ve Orman Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile birlikte çalışmalar başlatılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

2

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading