Yandex Metrica

Sokak köpekleri için "gebersin" demişti! Yıldız Tilbe'nin açıklaması sosyal medya gündeminde: İşte duruş işte sanatçı

Sokak hayvanlarına yönelik yasa tasarısı son günlerden ülkemizde en çok konuşulan konulardan biri. Başıboş sokak köpeklerinin uyutulmasını öngören yasa teklifine tepki gösteren isimler birbiri ardına açıklama yaparken Yıldız Tibe'nin, mahkemelik olmasına yol açan ifadeleri yeniden gündeme geldi. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları.

Yaşam

26.05.2024, 09:18

Hayati tehlike oluşturdukları gerekçesiyle başıboş sokak köpeklerinin uyutulmasını öngören yasa teklifi için başlatılan çalışma sosyal medyanın bir numaralı gündem maddelerinden biri.

Ala Tokel 'Ezik' yazan takipisine suç duyursunda bulundu! Savcılık emsal niteliğinde karar verdi Ala Tokel 'Ezik' yazan takipisine suç duyursunda bulundu! Savcılık emsal... Haberi Görüntüle

HAYVANLARIN UYUTULMASI NE DEMEK?

Sokak hayvanlarının uyutulması, tıbbi veya yasal sebeplerle sokakta yaşayan hayvanların yaşamına son verilmesi anlamına geliyor. 

Normal şartlarda bu işlem genellikle veteriner hekimler tarafından, hayvanın acı çekmesini önlemek amacıyla uygulanıyor.

Sokakta yürüyen insanlara, özellikle de çocuklara saldıran, onları yaralayan hatta öldüren köpeklere yönelik bu tasarıya tepki gösteren ünlüler var. 

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni halini görenler tanıyamadı! Son paylaşımına binlerce yorum yağdı! Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni halini görenler tanıyamadı! Son paylaşımına... Haberi Görüntüle

"BİZİ DE UYUTSUNLAR"

Bazı platformlarda teklifin geri çekilmesi için imza toplatılmaya başlamışken en son Ajda Pekkan'ın yaptığı açıklamalar gündem olmuştu.

Pekkan "ben öyle bir hâle geldim ki biraz radikal bir tipim. Bakmayın sahnede yaptıklarıma. Bizi de uyutsunlar o zaman" ifadesini kullanmıştı. 

İnsan canını hayvanlardan daha değersiz gören bu tip yaklaşımlara tepki gösterenler de fazla. 

Ala Tokel 'Ezik' yazan takipisine suç duyursunda bulundu! Savcılık emsal niteliğinde karar verdi Ala Tokel 'Ezik' yazan takipisine suç duyursunda bulundu! Savcılık emsal... Haberi Görüntüle

Sağanaklar bile sıcaklara fayda etmedi! Meteoroloji'den o illere uyarı! 24 Temmuz Çarşamba 2024 hava durumu... Sağanaklar bile sıcaklara fayda etmedi! Meteoroloji'den o illere uyarı! 24... Haberi Görüntüle

KÖPEK SALDIRILARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

9 yaşındaki çocuğun köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi hakkında konuşan Yıldız Tilbe de o kişilerden biriydi.

Tilbe şu ifadeyi kullanmıştı: 

"İnsan hayatı doğadaki bütün canlılardan daha önemlidir. Bunu düşünüyorum, böyle savunuyorum. İnsanlığı savunuyorum çünkü insanlık her şeyi savunur, her şeye sahip çıkar. Başkalarının da ne düşündüğü gerçekten umrumda değil."

Sosyal medya hesabından da "Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin" paylaşımı yapan ünlü şarkıcıya Leman Sam, Şevval Sam, Ceylan Erdem, Tan Taşçı, Seren Serengil, Arto, Bircan Bali ve Cenk Eren gibi isimler tepki göstermişti. 

Tüm bu yaşananların ardından Tilbe'nin Kıbrıs konseri iptal edilmişti ve şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmıştı. 

Dünyaca ünlü şarkıcıdan acı haber! Sahnede elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti! Dünyaca ünlü şarkıcıdan acı haber! Sahnede elektrik akımına kapılarak hayatını... Haberi Görüntüle

Hayranları imza kampanyası başlatmıştı! Şebnem Ferah'a 10 konser için dudak uçuklatan teklif! Hayranları imza kampanyası başlatmıştı! Şebnem Ferah'a 10 konser için dudak... Haberi Görüntüle

"KÖPEKLER İNSANLARI YİYOR"

Avukatı Handan Bakbak ile İstanbul Adalet Sarayı'na giden Tilbe'nin basın mensuplarına yaptığı açıklama sokak köpeklerinin uyutulmasını öngören yasa teklifinin ardından yeniden akıllara geldi. 

Tilbe şunları söylemişti: 

"Köpekler insanları yiyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün, Osmanlı'nın, ölülerin, dirilerin, şehitlerin teslim ettiği topraklarda onların çocuklarını yiyor. Köpekler yiyor." 

Hamile olduğu iddia edimişti! Zeynep- Volkan Demirel çiftinin o pozlarına beğeni yağdı! Hamile olduğu iddia edimişti! Zeynep- Volkan Demirel çiftinin o pozlarına... Haberi Görüntüle

"HELAL OLSUN YILDIZ TİLBE"

Şarkıcının sözlerini yeniden paylaşan sosyal medya hesabında "Helal sana Yıldız Tilbe" yorumları yapıldı. 

"Arslan gibi arslan işte duruş işte sanatçı. Var olasın Yıldız"

"Önlem alınması için daha kaç insanımızın parçalanması gerekiyor acaba"

"Bir seferde yanlış bir sey konuş be kadın"

"Toplumu  anlamak zor değil. İşte örneği art niyetsiz olun yeter.  Teşekkürler Yıldız hanım."

"Kadın covid aşı baskısında da kendi duruşunu sergiledi, şimdi de akli selim. "

"aha… işte aklı başında bir insan evladı,aklın yolu birdir,yemin ediyorum şu son bir haftada,köpeklerden soğudum…."

"Halal sana yıldız harbiden özü sözü bir mert kadınsın yapmacık değilsin seni o yüzden seviyoruz YildizzTilbee"

 "Onca badireye rağmen akıl ve ruh sağlığın süper.  biçok ünlünün verdikleri tepkiler ortadayken sen bunu iki yıl önce gündeme getirmiş insansın"

İşte yasa teklifi tartılmaları sürerken birçok ünlü ismin ısrarla savunduğu köpeklerin bazı saldırıları.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading