Yandex Metrica

Sokak hayvanları yasasına şaşırtan tepki! Ünlü şarkıcı herkesin içinde köpek taklidi yaparak sosyal medyada paylaştı!

Sokak hayvanları yasasına şaşırtan tepki! Ünlü şarkıcı herkesin içinde köpek taklidi yaparak sosyal medyada paylaştı!

AK Parti'nin hazırlamış olduğu sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifi kapsamında 30 gün boyunca barınaklardan sahiplenmeyen sokak köpeklerinin uyutulmasına ilişkin teklif gündemden düşmüyor. Birbirinden ünlü isimler yasa teklifine tepki gösterirken şarkıcı Hatice'nin tepkisi ise bir hayli ilginç oldu. Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabı üzerinden köpek taklidi yaraparak tepki gösterdi. 

Yaşam

24.05.2024, 17:07

Doyamıyorum, Dönmem Gerek, Ayrılık, Eller Yansın, Dön Bebeğim gibi şarkıları seslendiren 45 yaşındaki şarkıcı Hatice sokak hayvanlarının uyutulamsına yönelik yasa teklifine ilişkin şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

27 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YASA TEKLİFİNE TAKLİTLİ TEPKİ

Başıboş köpek sorununa ilişkin AK Parti, kanun teklifi hazırlamış o teklif kapsamında ise sokak hayvanlarının 30 gün içerisinde sahiplenilmediği takdirde uyutulmasına karar verileceği bilgisi yer almıştı.

Birçok ünlü ismin tepki gösterdiği köpeklere yönelik kanun teklifine ise ünlü şarkıcı Hatice ilginç bir paylaşımda bulundu.

20 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 20 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KÖPEK TAKLİDİ VİRAL OLDU

Şarkıcı Hatice, gitti bir restoranda köpek taklidi yaparak bir çocuğun masasına yaklaşarak, köpek gibi masanın altında dolanarak yemek yediği anları instagram hesabından paylaştı. 

Ünlü şarkıcı Hatice o paylaşımdan sonra sosyal medya hesabından takipçileri tardfından tepki aldı. 

Brçok sosyal medya kullanıcısı, ''Sonunda kendini buldun'', ''IQ seviyeniz kaç acaba'', '' Allah akıl fikir verirken neredeydiniz?'' yorumları yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

3

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading