Yandex Metrica

Şimdi okullu oldu! Hande Erçel eğitimini tamamlamak için üniversiteye kayıt oldu! Rektör ile verdiği pozları sevenleriyle paylaştı!

Şimdi okullu oldu! Hande Erçel eğitimini tamamlamak için üniversiteye kayıt oldu! Rektör ile verdiği pozları sevenleriyle paylaştı!

Gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel'den magazin dünyasını şaşırtan  bir hamle geldi. Ünlü oyuncu yarım bıraktığı eğitimini tamamlamak için Üniversite'ye kayıt yaptırdı. O anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaşam

06.05.2024, 22:28

Türkiye'nin en çok konuşulan ünlü oyuncuları arasında yerini alan ve Hakan Sabancı ile aşk hayatına devam eden ünlü oyuncu tatilden tatile koştuğu pozları çok ses getirmişti. 

Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan tepki: Enerjinizi söndürdüysek... Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan... Haberi Görüntüle

MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ'NE KAYIT YAPTIRDI

Sosyal medyada 31 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü oyuncu Erçel son olarak ise Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne kayıt yaptırdı. 

Sağanaklar bile sıcaklara fayda etmedi! Meteoroloji'den o illere uyarı! 24 Temmuz Çarşamba 2024 hava durumu... Sağanaklar bile sıcaklara fayda etmedi! Meteoroloji'den o illere uyarı! 24... Haberi Görüntüle

REKTÖRDEN ERÇEL PAYLAŞIMI

Üniversite rektörü Handan İnci ile bir araya gelen ünlü oyuncu Erçel o anları sosyal medyada sevenleri ile paylaştı.  Handan İnci fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak; "Sevgili Hande Erçel, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz. Çok sempatik, çok sıcakkanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de akademili olmak nedir, gayet iyi farkında, inşallah bu defa okulunu ara vermeden bitirecek" açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'ne ait öğrenci kartını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading