Yandex Metrica

Şeyma Subaşı poz verdi kızı Melisa çekti! Ünlü fenomenin pozları ve kızının çektiği fotoğrafar sosyal medyaya damgasını vurdu!

Şeyma Subaşı poz verdi kızı Melisa çekti! Ünlü fenomenin pozları ve kızının çektiği fotoğrafar sosyal medyaya damgasını vurdu!

Sosyal medya fenomeni olan 2.8 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı kıı Melisa'ya verdiği ozlar sosyal medyada çok beğenildi. 

Yaşam

01.05.2024, 19:32

Acun Ilıcalı ile uzun süre evlilik hayatı yaşayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı sonrasında Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi ile 4 ay önce boşanmıştı. 

Hastayım diye tahliye edilmişti! Nihal Candan'ın tatile çıktığı öğrenildi! O paylaşımlarına tepki yağdı! Hastayım diye tahliye edilmişti! Nihal Candan'ın tatile çıktığı öğrenildi! O... Haberi Görüntüle

O AÇIKLAMASI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimizgünlerde ünlü fenomen, ''4 aydır elime erkek eli değmedi'' paylaşımı çok konuşulmuştu.

Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine neden katılmadığı ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine... Haberi Görüntüle

KIZI FOTOĞRAFÇISI OLDU

Ancak ünlü fenomenin kızı Melisa ise annesinin fotoğrafçısı oldu.  Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın 10 yaşındaki kızı Melisa Ilıcalı'nın annesinin verdiği pozları çekmesi sosyal medya da çok konuşuldu.

Türkiye sıcaktan yanıyor! İstanbul felaketi yaşıyor! 21 Temmuz 2024 Pazar hava durumu... Türkiye sıcaktan yanıyor! İstanbul felaketi yaşıyor! 21 Temmuz 2024 Pazar... Haberi Görüntüle

SON PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında;  'Dün geceden kızlarla akşam yemeğinden önce Melisa'm tarafından çekilen fotoğraflar' notunu düşerek paylaşımda bulundu.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın bilgisayarına 'rat' attı! Eski dost Erkan Şahin kara paraya yönelik tüm delilleri ortaya çıkardı! Dilan Polat ve Engin Polat'ın bilgisayarına 'rat' attı! Eski dost... Haberi Görüntüle

HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Seyma Subaşı'nın kızına çektirdikleri o fotoğrafları kimi takipçileri kızdırıken kimi takipçiler ise büyük beğeniyle karşıladı.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading