Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya yeni tarzıyla New York sokaklarının tozunu attırdı! Giydiği elbise dikkat çekti!

Serenay Sarıkaya yeni tarzıyla New York sokaklarının tozunu attırdı! Giydiği elbise dikkat çekti!

Aile dizisinde başrol alan performansıyla izleyenleri ekrana kilitleyen Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katıldı. Ünlü oyuncu, derin dekolteli elbisesi ile New York sokaklarının tozunu attırdı. Gecede GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan ünlü isim, stiliyle adından söz ettirdi. Kısa sürede gündem olan Sarıkaya'nın tarzı dikkat çekti.

Yaşam

16.04.2024, 22:02

Şarkıcı Mert Demir ile adı aşk dedikodularına karışan Serenay, GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü almak üzere New York'ta düzenlenen "GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri" gecesine katıldı.

Geceye derin dekolteli elbisesiyle damga vuran Sarıkaya, dağınık saçlarıyla dikkat çekti.

31 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın imajına övgü dolur yorumlar yağdı.

Öte yandan GQ Türkiye, Yaratıcılık Ödülü’nün sahibinin Serenay Sarıkaya olacağını "Bir aktris olarak ilham veren yeteneğiyle yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol aldı, sayısız ödül kazandı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra farkındalık yaratan duruşuyla modada Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldu. Alice Müzikali’nde 100 oyunluk başrolüyle içindeki sesi özgür bıraktı ve tiyatro sahnelerine taşıdı.

Dünyanın ilham verici yıldızlarını küresel editörlerin değerlendirmeleriyle onurlandıran ve ödüllendiren GQ Global Creativity Awards gururla sunar… GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi: Serenay Sarıkaya" sözleriyle duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading