Yandex Metrica

Serenay Sarıkaya yeni dizisiyle geri dönüyor! Dizinin kadrosunda yok yok!

Serenay Sarıkaya yeni dizisiyle geri dönüyor! Dizinin kadrosunda yok yok!

Aile dizisi çekimleri bittikten sonra tatile çıkan ünlü oyuncu yeni projeleri için çalışmalara başladı. Ünlü oyuncu 'Kimler Geldi Kimler Geçti' adlı dizinin ikinci sezon çekimleine başladıkları duyuruldu.

Yaşam

17.04.2024, 15:53

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncuları arasında yerini alan Serenay Sarıkaya, Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol oynmamış daha sonra ise final yapmıştı.

Dizinin finali sonrası tatile çıkan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz haftalarda Seul'de özel bir davete katılmış ve güzelliğiyle çok konuşulmuştu.

Oyuncu Melis Sezen bunu da yaptı! Seyhan Nehri'nin üstünde... Oyuncu Melis Sezen bunu da yaptı! Seyhan Nehri'nin üstünde... Haberi Görüntüle

İKİNCİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Ünlü oyuncunun Türkiye'ye döndükten sonra ise Netflix'te yayınlanacak olan 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezon çekimlerine başladıkları öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise; ünlü yönetmen Bertan Başaran'ın yönettiği dizinin ilk sezon çekimleri bitmiş, ikinci sezon çekimlerine başlandığı bilgisini paylaştı. 

Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemlerine cevap verdi: Adı geçen hanımefendi ile... Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu... Haberi Görüntüle

OYUNCU KADROSUYLA GÖZ DOLDURDU

Avukat Leyla rolünü üstlenen Sarıkaya'ya eşlik edecek olan oyuncu kadrosu ise bir hayli şaşırttı. Dizide Boran Kuzum, Bade İşçil, Hakan Kurtaş, Metin Akdülger, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Sümeyra Koç, Laçin Ceylan, Zeynep Tuğçe Bayat yer alıyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading