Yandex Metrica

Sitede Ara

Oyuncu Melis Sezen bunu da yaptı! Seyhan Nehri'nin üstünde...

Oyuncu Melis Sezen bunu da yaptı! Seyhan Nehri'nin üstünde...

Oyuncu Melis Sezen Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'na katıldı. Kırmızı elbisesiyle dikkat çeken oyuncu Seyhan Nehri'nin üstünde voleybol oynadı. İşte o anlar.

Yaşam

25.04.2024, 22:47

Adana'da her yıl düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı devam ediyor. 

Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı olan organizasyon konser, tiyatro, halk oyunları gösterileri ve gastronomi etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. 

Karnaval sayesinde her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin geldiği Adana'da insanlar yerel lezzetleri tatma imkanı da buluyor. 

13 Nisan'da başlayan karnavala davetliler arasında oyuncu Melis Sezen de var.

Sezen neredeyse her dakika yeni fotoğraf videolar paylaşıyor. 

Yazdığı not ise şöyle:

"Portakal Çiçeği Karnavalı bir SEVGİ karnavalıdır ve tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır! ÇOK SEVİYORUM ADANA. Yaşadığım duyguları tarif edemiyorum inanın ne olsa sönük kalıyor, sonsuz şükür."

Dini nikah kıymışlardı! Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil'e olan aşkını anlattı! Erbil'in tuhaf hareketleri tepki çekti Dini nikah kıymışlardı! Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil'e olan aşkını... Haberi Görüntüle

NEHİR ÜSTÜNDE VOLEYBOL OYNADI

Kırmızı elbisesiyle birbirinden güzel pozlar veren oyuncu, Seyhan Nehri üzerinde kırmızı elbisesiyle voleybol da oynadı.

Büyük keyif aldığı o anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin beğenisine sundu.

2020 yılında yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz Dizisiyle tanıdığımız Melis Sezen sosyal paylaşım platformlarında paylaştığı cesur poz ve danslarıyla dikkat çekiyor.

23 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 23 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde kutladı: Sizi üzmek istemem ama... İkinci kez kansere yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı yeni yaşını gözyaşları içinde... Haberi Görüntüle

BUNU TUTUYORUM ÇÜNKÜ...

Sezen, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmayla uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. 

Ödülünü alan oyuncu "bunu tutuyorum, çünkü elimde şu an" şeklinde bir konuşma yapmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading