Yandex Metrica

Serdar Ortaç Tiktok'tan Tarkan'a küfür etti! Alkollü canlı yayın açan şarkıcıyı yardımcısı son anda susturdu!

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç sosyal medya hesabı TikTok üzerinden alkol alarak  Megastar Tarkan'a ve CHP'lilere küfür etti. O anlar sosyal medya da ve magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Yaşam

05.03.2024, 02:35

Türkiye'nni en başarılı ses sanatçılarından olan ancak alkol ve kumar bağımlılığı nedeniyle ervetinin birçoğunu kaybeden, kaariyerinde çöküş yaşayan ve karısıy Chole ileboşanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç şimdilerde sosyal medya hesabı Tiktok üzerinden açtığı canlı yayınlarla gündeme gelmekte.

Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses polemiğine dahil oldu! Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim... Haberi Görüntüle

TARKAN'A KÜFÜR YAĞDIRDI

Ortaç dün akşam sosyal medya hesabı TikTok üzerinden canlı yayın açtı ve CHP'lilere ve Tarkan'a küfürler yağdırdı.

 

MS hastalığı ile mücadele eden ve alkol tüketen ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımlar sonrası magazin gündeminden düşmüyor.

Bir haftada 1 milyon sterlin kazandı! Dünya'nın en zengin ünlüleri listesine girdi! Bir haftada 1 milyon sterlin kazandı! Dünya'nın en zengin ünlüleri... Haberi Görüntüle

TİKTOK'A KAFA TUTTU

TikTok daha önce Ortaç'ı küfür ettiği için engellemiş, Ortaç ise; ''Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam o. çocuğuyum. Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi sanıyorsun?'' payaşımında bulunmuştu.

Ancak Ortaç TikTok canlı yayınlarına hız kesmeden devam etmeye başladı. Ortaç açtığı son canlı yayınında Megastar Tarkan'a ve CHP destekçilerine küfürler yağdırdı.

Dilan Polat'ın tahliye talebinde yeni karar! Saatler süren inceleme sonrasında üst mahkeme son noktayı koydu! Dilan Polat'ın tahliye talebinde yeni karar! Saatler süren inceleme sonrasında... Haberi Görüntüle

YARDIMCISI CANLI YAYINI DURDURDU

Ağır hakaretler eden  ve canlı yayını alkollü açan sanatçıyı evdeki yardımcısı durduru. Canlı yayında telefonu ele geçiren yardımcısı yayını sonlandırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading