Yandex Metrica

Selen Görgüzel yaşadığı taciz olayını anlattı: Benim için çok ağırdı! Görgüzel'i taciz eden kişi ise büyük şaşkınlık yarattı!

Selen Görgüzel yaşadığı taciz olayını anlattı: Benim için çok ağırdı! Görgüzel'i taciz eden kişi ise büyük şaşkınlık yarattı!

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan'a 'abim' diyerek çıkış yapan ünlü oyuncu Selen Görgüzel'den üzen bir açıklama geldi. Ünlü oyuncunun dizi setinde tacize uğradığı ve yaşadığı ağır travmayı anlattı.

Yaşam

12.03.2024, 09:26

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan ile 2022 yılında yollarını ayıran oyuncu Selen Görgüzel'e ''Hiç taciz edildin mi?' sorusu sorulunca Görgüzel ''evet'' yanıtını verdi. 

İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı! İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı! Haberi Görüntüle

''ÇOK AĞIR BİR ŞEY YAŞADIM''

Yaşadıklarını anlatan Görgüzel ''çok ağır ve travmatik bir şey yaşadım'' diyerek dizi setinde tacize uğradığını anlattı.

Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! 'Okul hayatıma devam edicem' demişti! Yeni dizisine transfer oldu! Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! 'Okul hayatıma devam edicem' demişti!... Haberi Görüntüle

''DİZİDE TACİZE UĞRADIM''

Ünlü oyuncu Görgüzel; "2009 yılıydı, oynadığım bir dizide hem yönetmeniydi işin hem de bir oyuncusu tarafından. Çok korkunç bir şey. Fiziksel tacize uğradım. İsimlerini vermeyeceğim. Mahkemeye vermiştim, kazandım. Sonra o dizi durduruldu." dedi.

'Eskiden deodorant bile kullanmıyordu'! Dünyaca ünlü Hollywood yıldızına ilişkin bomba itiraf! 'Eskiden deodorant bile kullanmıyordu'! Dünyaca ünlü Hollywood yıldızına ilişkin bomba... Haberi Görüntüle

''DİZİDE İŞİMİN BİTTİĞİNİ SÖYLEDİLER''

O dönemlerde 2009 yılında TRT1 ekranlarında yerini alan ''Zoraki Başkan'' dizisinde Burcu rolünü canlandıran Görgüzel;  "Bir ay önce gittiğim Sinop'taki 'Zoraki Başkan' dizisinin yapımcısı, çekimden sonra alkol almaya başladı ve bana da içki içmem konusunda ısrar etti. Ben de istemediğimi söyleyip odama çıktım. Bunlar yetmiyormuş gibi kapıyı açmamı istedi. Tartıştık, bana çirkin hareketlerde bulundu. Tekrar odama telefon açıp, dizide işimin bittiğini söyledi. 

Yıllardır yaşam savaşı veriyor! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den eşine şaşırtan teklif! Yıllardır yaşam savaşı veriyor! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den eşine... Haberi Görüntüle

''FERDİ AKARNUR TACİZ ETTİ''

Bunlar yetmiyormuş gibi aynı dizide oynadığım arkadaşım Ferdi Akarnur da taciz edip, göğüslerimi elleyip dudaklarımı öpmeye çalıştı. Bulunduğu dizi setinde bu olaylara başta Emel Müftüoğlu ve diğer arkadaşlarım şahittir." açıklamasını yaptı.

19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

AKARNUR İDDİALARI DOĞRULAMIŞTI

Çocuklar Duyması'nda Meltem'in baabsı rolünü canlandıran Ferdi Akarnur'un taciz iddalarına ise Akandur; "Evet, doğru taciz ettim. İstedim ama vermedi, doğru vermedi." sözleri olayın yaşandığı döneme damgasını vurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading