Yandex Metrica

Seda Sayan açtı ağzını yumdu gözünü! Ünlü saantçıdan isyan dolu sözler: Beni durduramazsınız...

Seda Sayan açtı ağzını yumdu gözünü! Ünlü saantçıdan isyan dolu sözler: Beni durduramazsınız...

Türkiye'nin en sevilen sanatçıları ve sunucularından olan 61 yaşındaki Seda Sayan'a yöneltinen 'emeklilik' sorularına açtı ağzını yumdu gözünü. Ünlü santçı 'beni duruduramazsızınız! diyerek 'sanatın yaşı olmaz' dedi.

Yaşam

21.05.2024, 15:57

Sabah'ın Sultanı SedaSayan programıyla ününe ün katan, 'Ah Geceler', 'Tabi Tabi', 'Sağır Sultan', 'Ah Aşkım', 'Bak Gör' gibi şarkıları seslendiren 61 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan, Kral Müzik'in Youtube kanalına katıldı. Ünlü sanatçının eşi Çağlar Ökten hakkındakş sorularını yanıtlarken kariyeri ve özel hayatına ilişkin sohbetlerde de bulundu.

Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında kaos: Başkası olma kendin ol... Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında... Haberi Görüntüle

MESLEĞİNİ BIRAK DİYENLERİ TOPA TUTTU

Seda Sayan'a yöneltilen "Kariyerinizle ilgili kafanızda bir zaman var mı? Tüm işleri bırakıp, 'Artık çalışmayacağım' sorusuna ünlü sanatçı Sayan, "Hayır yok. Beni durduramazsın çünkü. Ancak 'Şu tarafı bırakayım da bu tarafa biraz zaman ayırayım' derim. ‘Yeter artık çekil!’ diye bir söz olamaz. Bu sözü bazı sanatçı arkadaşlarıma da söylediklerini görüyorum, 'Çekil artık otur!' diyorlar.'' açıklamasını yaptı.

Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O hamlesiyle tüm ülkeyi ayağa kaldırdı! Dubai Prensesi Şeyha Mahra, sosyal medya hesabından kocasını boşadı! O... Haberi Görüntüle

'SANATIN YAŞI OLMAZ'

Ünlü sanatçı Sayan ise, 'sanatın yaşı olmaz' diyerek, ''Sanatın yaşı olmaz. ‘Yaşın geldi, hadi git evine otur!’ diyorlar. Ne demek bu ya? Ancak yapmışsın sen bir şeyleri, bir yere gelmişsin ‘Hadi git otur!’ diyorlar. Ben daha dur bakalım! Nereye gidiyorum ya? " dedi.

Barış Alper Yılmaz ile adı anılmıştı! Şeyma Subaşı 'Yine aşık oldum' diyerek itiraf etti! Barış Alper Yılmaz ile adı anılmıştı! Şeyma Subaşı 'Yine aşık... Haberi Görüntüle

'MÜZİĞE SANATA DOYMADIM'

Müziğe ve sanata doymadım diyerek sitem eden ünlü sanatçı Sayan, ''Bu sadece bizde var. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok. Kaç yaşında insanlar hâlâ sahne showları yapıyor, konserler veriyor. Ayakta alkışlanıyor. Bizde ise ‘Hadi git!’, ‘Hala bıkmadınız mı?’, ‘Doymadınız mı!?’ diyorlar. Evet! Müziğe ve sanata doymadım!. Daha yeni yeni geldim ben buralara.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading