Yandex Metrica

Sitede Ara

Sandık Kokusu dizi setinde gergin anlar! Oyuncular birbirine girdi başrol oyuncusu diziden ayrıldı!

Sandık Kokusu dizi setinde gergin anlar! Oyuncular birbirine girdi başrol oyuncusu diziden ayrıldı!

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Demet Akbağ gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide gergin anlar yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Metin Akdülger, ve oyuncu Uğur Yücel arasında tartışma yaşandı. Oyuncu Akdülger diziden ayrıldı.

Yaşam

23.05.2024, 11:27

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan başrollerinde usta oyuncu Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Uğur Yücel, Meitin Akdülger gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi Çarşamba akşamları izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. 

Dizinin 12 Haziran günü sezon finali yapması beklenirken sette ilginç bir gelişme yaşandı.

Hülya Avşar'ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu çapkınlığı bitmedi! Kızından yaşça küçük yeni aşkı ile görüntülendi! Hülya Avşar'ın eski kocası Kaya Çilingiroğlu çapkınlığı bitmedi! Kızından yaşça... Haberi Görüntüle

METİN AKDÜLGER VE UĞUR YÜCEL ARASINDA KRİZ

Gazateci Brisen Atuntaş'ın haberine göre, ünlü oyuncu Uğur Yücel ve başrol oyuncusu Metin Akdülger arasındarol gerginliği yaşandı. Akdülger'in Atilla rolünü canandırdığı senaryodaki bazı sahnelerde ise ''Atilla bunu yapmaz'' dediği öğrenilirken, Attila'nın babası Hasan rolünü canlandıran Uğur Yücel'de ''Hasan'da bunu yapmaz'' dediği ve ikili arasında gergin anlar yaşandığı öğrenildi.

6 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AKDÜLGER DİZİDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

İkili arasında yaşanan gerginlik sonrasında ise ünlü oyuncu Metin Akdülger sosyal medya hesabı instgram üzeinden açıklama yaparak diziden ayrıldığını duyurdu.

Ünlü oyuncu Akdülger yaptığı paylaşımda, "Hanımlar Beyler, hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla'da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur, hikaye anlatıcıları da hikayelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla'ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading