Yandex Metrica

Sahra Cansu Yıldırım kimdir?

Sahra Cansu Yıldırım kimdir?

İç mimar ve moda tasarımcısı Sahra Cansu Yıldırım Jendue markası ile büyük bir başarıya imza attı. Sahra Cansu Yıldırım son günlerde iş dünyasındaki başarısı ile adından söz ettiriyor. Peki Sahra Cansu Yıldırım kimdir, ne iş yapıyor?

Yaşam

21.05.2024, 18:37

Sahra Cansu Yıldırım başarılı bir iş insanı ve tasarımcı olarak ön plana çıkıyor. Kısa sürede kurduğu Jendue denim markası ile büyük bir başarıya imza atan Sahra Cansu Yıldırım'ın kim olduğu moda severler tarafından yakından takip ediliyor. 

Icardi'yi çıldırtacak paylaşım! Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den şaşırtan hamle! Icardi'yi çıldırtacak paylaşım! Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den şaşırtan... Haberi Görüntüle

SAHRA CANSU YILDIRIM KİMDİR?

Sahra Cansu Yıldırım SMY Mimarlik kurucusudur. Aynı zamanda Jendue markasının kurucusu ve tasarımcısıdır. 

Denime yepyeni bir yorum katan Jendue markası ile bu alana yani bir soluk kazandırmıştır. 

Sahra Cansu Yıldırım'ın moda tutkusu çocukluk yaşlarında başladı. Evde bebeklerine elbise dikerek moda dünyasına adım atan Sahra Cansu Yıldırım 19 yaşında İtalya'da kısa bir moda kursuna katıldı ve bu alanda profesyonel eğitim aldı. Ailesinin istediği bölümlerde okudu ancak modaya olan tutkusunu kaybetmedi.

Vakko ESMOD Okulları'nda eğitim aldı. Paris'te küçük bir butikte çalıştı ve moda ve tasarım alanında deneyimini artırdı. 

Türkiye'ye dönünce kendi markasını kurdu ve kendi markası ile sektörde söz sahibi oldu. 

SURVİVOR AYCAN'IN SEVGİLİSİ ZEYD GÜNAY KİMDİR?

Habere Tepki Ver

4

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading