Yandex Metrica

Sitede Ara

Saçlarına aklar düştü! Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Fahriye Evcen, Hadise, Serenay Sarıkaya...

Saçlarına aklar düştü! Ünlüler bu kez de yapay zekayla yaşlandı! Fahriye Evcen, Hadise, Serenay Sarıkaya...

Teknolojinin gelişmesiyle Yapay Zeka ciddi derecede kitleyi etkilemeye devam ederken, kişilerin özel hayatlarını da tehdit etemey devam ediyor. Ancak bazı yapay zeka uygulamaları da yararlı ve eğlenceli olabiliyor. Sosyal medya da bir kullanıcı Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularını yapay zeka ile yaşlandırdı.

Yaşam

27.04.2024, 14:46

Günümüz teknolojisinin gelişmesiyle birlikte  son dönemlerde kişilerin özel hayatı da tehlikeli derecede tehdit altında. Ancak bazı yapay zeka kullanıcıları yapay zekayı yararlı şekild kullanmaya da devam ediyor. Vatandaşları hem güldüren hem de eğlendiren sanatsal çalışamalra da imza atılan yapay zeka çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu edilmişti Ankara'ya sevk edildi! Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu... Haberi Görüntüle

ÜNLÜLER BU KEZ YAŞLANDI

Geçitğimiz haftalarda Acun ılıcalı, Murat Boz, Kıvan Tatlıtuğ, Hande Erçel gibi ünlü isimlerin kilolu halleri yapay zeka ile geliştrilriken bu kez de sosyal medya hesabı instagam üzerinden 'yapayzekacann' adlı bir yapay zeka kullanıcısı Türkiye'nin sevilen kadın oyuncularını yaşlandırdı.

Yapay zeka kullanıcısı, 'Fahriye Evcen', 'Hadise', 'Ajda Pekkan', 'Serenay Sarıkaya', 'Demet Evgar' ve 'Ecem Özkaya'yı yapay zeka teknolojisiyle yaşlandırdı.

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

BEYAZ SAÇLARIYLA BÜYÜK BEĞENİ ALDILAR

Beyaz uzun saçlarıyla pembe güllerin arasında, pembe ceketleriyle yapay zekada görsel hale getiren kullanıcının paylaşımına binlerce kişi yorum yaparak beğeni yağmuruna tuttu.

Yapay zeka ile yaşlanıdırlan ünlülere ise birçok kullanıcı birbirinden komik yorumlar yaptı. Ajda Pekkan'ın yaşlandırılmış haline bir kullanıcı, 'Ajda Pekkan'ı sonunda yaşlanmış olarak görebildik' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading