Yandex Metrica

Rüyada saklambaç oynamak ne demek? Rüyada evde saklambaç oynamak ne anlama geliyor?

Rüyada saklambaç oynamak ne demek? Rüyada evde saklambaç oynamak ne anlama geliyor?

Çocukların en sevdiği oyunlardan olan saklambaç rüyalara da girebiliyor. Rüyada saklambaç oynamak ne demek? Rüyada evde ve okulda saklambaç oynamak ne anlama geliyor?

Yaşam

21.05.2024, 09:48

Rüyasında saklambaç oyunu görmek, rüya sahibinin, işlerinde gizliliği seven, işlerini gizli yapmayı tercih eden biri olduğuna işarettir.

Saklambaç oynamak, rüya sahibinin bir konuda tarafsız kalmak isteyeceğini simgeler. Hayırlı kazanç kapıların sonuna kadar açılacağı şeklinde yorulur. Rüya sahibinin huzur ve mutluluk dolu olacağına işaret eder.

Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah mahkümlar... Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah... Haberi Görüntüle

Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü: Ha gayret olacak bu iş... Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü:... Haberi Görüntüle

EVDE SAKLAMBAÇ OYNAMAK

Rüyada evde saklambaç oynadığını görmek, iş hayatınızda çok uzun bir süredir gösterdiğiniz azminizin karşılığını kısa sürede alacağınıza, hayırlı kazançlar elde edeceğinize ve projelerinizin başarıya ulaşacağına işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, sıkıntılı günlerinizin de geride kaldığına, başarıların giderek artacağına yorulur. Evde saklambaç oynarken kaybolmak ayrıca verdiğiniz kararların doğruluğunu sorgulayacağınız bir döneme gireceğinizi simgeler. 

Kadir Ezildi'den şaşırtan evlilik teklifi! Sır gibi sakladığı sevgilisini ilk kez gösterdi! Kadir Ezildi'den şaşırtan evlilik teklifi! Sır gibi sakladığı sevgilisini ilk... Haberi Görüntüle

OKULDA SAKLAMBAÇ OYNAMAK NE DEMEK?

Rüyada okulda saklambaç oynamak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading