Yandex Metrica

Pilatesin sultanına olay gönderme! Seda Üren, Ebru Şallı'ya seslendi: Videoların şov için!

Pilatesin sultanına olay gönderme! Seda Üren, Ebru Şallı'ya seslendi: Videoların şov için!

Seda Üren, önceki gün katıldığı programda magazin gündemini sarsacak açıklamalarda bulundu.  Ebru Şallı'yı hedef alan Üren, "Yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz" açıklamasıyla şaşırttı.

Yaşam

22.02.2024, 09:30

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu Pembe Masa’nın bu haftaki konuğu Türk müziğinin sevilen isimlerinden Seda Üren oldu.

Seren Serengil'in hedefinde bu kez Çağla Şıkel var! Sözleriyle ünlü mankeni yerden yere vurdu: Ne boş kadınsın sen... Seren Serengil'in hedefinde bu kez Çağla Şıkel var! Sözleriyle ünlü... Haberi Görüntüle

"BU VİDEOLAR ŞOV İÇİN YAPILIR"

Seda Üren, Ebru Şallı için polemik yaratacak sözler söyledi. Şallı'nın pilates videoları sorulması üzerine Üren “Ben eski sporcuyum. Ebru'nun yaptığı sporun gerçek olduğuna inanmıyorum, yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz. Öyle olunca da izleyen insanlar kendini sakatlar. Bazı videolar şov için yapılır o da onlardan birisi" cevabını verdi.

Geçtiğimiz kasım ayında tutuklanan Engin-Dilan Polat çifti ile aynı sitede oturan şarkıcı Seda Üren, 2. Sayfa programına konuk olmuş ve adres karışıklığı nedeniyle yaşadığı sıkıntılı geceyi de canlı yayında anlatmıştı.

'Sinirden, stresten uyuyamadım' diyen Seda Üren'in açıklamaları:

Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini ortaya döktü: İşte düğünden ilk kareler... Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini... Haberi Görüntüle

"KOMŞUN OLARAK YANINDAYIM"

"Dilan siteye gelmeden 1 yıl önce 'Aşkım oradan ev aldım, geliyorum' diyerek mesaj atmıştı. Ben de 'komşun olarak ne ihtiyacın varsa buradayım' demiştim. Ben Dilan'ı çok eski tanıyorum. Doğum fotoğraflarım, 8 aylık hamile fotoğraflarım, çocukların doğum 2 ve 4 yaş fotoğraflarını şu an oturduğu evde çekmişti."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading