Yandex Metrica

Pelin Akil- Anıl Altan çifti boşanma iddialarına sert çıktı! Sessizliğini bozan çift: Kavgalarımız var...

Pelin Akil- Anıl Altan çifti boşanma iddialarına sert çıktı! Sessizliğini bozan çift: Kavgalarımız var...

Ünlü oyuncu Pelin Akil ve eşi Anıl Altan anlaşamadıkları bu nednle ise evliliklerini bitirme kararı aldıkları iddia edilmişti. Ancak çift geçtiğimiz gün Bebek'te bılunan bir mekandandan çıkarken görüntğlendi. Çift evlilikleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yaşam

27.05.2024, 13:45

Arka Sıradakiler, Ben Bu Cihana Sığmazam, Ne Münasebet, Aşktan Kaçılmaz, Çember gibi dizilerde rol alan 38 yaşındaki ünlü oyuncu Pelin Akil, 33 yaşındaki eşi Anıl Altan ile anlaşamadıkları gerekçesiyle boşanacakalrı iddia edilmişti. 

Sevenlerinden helallik istemişti! Yoğun bakıma alınan İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi! Sevenlerinden helallik istemişti! Yoğun bakıma alınan İbrahim Tatlıses'ten ilk fotoğraf... Haberi Görüntüle

BOŞANMA İDDİALARI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına alan çift sosyal medyada yaptıklar paylaşımlarla gündeme gelirken, ayrılık iddiaları ise sevenlerini üzmüştü. 

MasterCherf Türkiye programında talihsiz olay! Yarışmacının tabağından çıkanlar şeflerin midesini bulandırdı! MasterCherf Türkiye programında talihsiz olay! Yarışmacının tabağından çıkanlar şeflerin midesini... Haberi Görüntüle

''HER ŞEY ORTADA''

Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan ünlü oyuncu Akil, basın mensuplarının sorularını yantıladı. Boşanma iddialarına ise ünlü oyuncu, ''Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok.'' dedi.

Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı tepki gösterdi! Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

''GAYET MUTLUYUZ''

Pelin Akil'in eşi Anıl Altan ise bir etkinlikte ayrılık iddialarına açıklık getirdi. Altan, ''Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da, bu her evde var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Daha önce de bu tarz sorular soruldu. Kavga, anlaşmazlık her evde var, olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu.'' dedi.

Her şeyin normal olduğunu söyleyen Altan, ''Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil. Bu gün de arkadaşımla denk geldik size. Normalde birlikte de çıktığımız zamanlar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında herhangi bir sorun yok. Yine tatile gideceğiz, anlaşılan yine bir sürü fotoğraf atmamız lazım'' ifade etti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading