Yandex Metrica

Öz kızına hakaret etti! Kısmetsel Olur'un Cansel'inden küçük kızına ağır sözler!

Öz kızına hakaret etti! Kısmetsel Olur'un Cansel'inden küçük kızına ağır sözler!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılan yarışmacı Cansel Ayanoğlu, sosyal medya da büyük bir üne kavuşmuş, verdiği pozlarla sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü yarışmacı Cansel'in ise sosyal medya hesabından kızını ilk kez gösterdi. Ancak kızına yönelik sarf ettiği sözler ise büyük tepki topladı. 

Yaşam

24.05.2024, 17:58

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılan 25 yaşındaki Cansel Ayanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Ünlü syarışmacı Cansel'in ise youtube programından ünlenmesinin ardından sosyal medyada da büyük bir kitlesi oluşmuştu.

İzdivaç programında Oğulcan Yılmaz ile aşk yaşamaya başlayan yarışmacı arasındaki ilişki popüler olunca ününe ün katmıştı. 

Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit için harekete geçti! Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik... Haberi Görüntüle

KIZINA OLAN SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI

Genç yaşta anne olan ünlü sosyal medya fenomeni Cansel sosyal medya hesabından kızı Hira'yı ilk kez paylaşması büyük şaşkınlık yarattı.

Ünlü sosyal medya fenomeni Cansel kızını paylaşmamasının nedenini ilk kez açıkladı.

Cansel Ayanoğlu sosyal medya hesabından kızıya birlikte bir restoranda yemek yerken, "İtiraf ediyorum, bu zamana kadar seni paylaşmama nedenim estetiksiz halime benzediğin için. Sırf kendim için paylaşmıyorum" dedi. 

Yeni projesiyle büyük ses getirecek! Sinem Kobal uzun yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! Yeni projesiyle büyük ses getirecek! Sinem Kobal uzun yıllar sonra... Haberi Görüntüle

''BIRAKTIĞI HASARIN FARKINDA DEĞİL''

Cansel'in küçük kızı ise, "Güzel bir espriydi buna gülüyorum. Ama büyüyünce estetik yaptıracağım" diyerek annesine cevap verdi.

Cansel'in kızına yönelik o sözlere ise sosyal medyadan binlerce tepki yağarken, bir kullanıcı ise ''Bıraktığı hasarın faarkında değil, çok üzücü'' yorumu ses getirdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading