Yandex Metrica

Ortamdan kopuk! Mehmet Ali Erbil'in o halleri sosyal medyanın diline düştü: Bakmamak için direndi!

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile şarkıcı Mehtap'ı dinlemeye gitti. Mehtap'ın yanlarına gelip şarkı söylemesine rağmen ortamdan tamamen kopuk olan Mehmet Ali Erbil'in o anları kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.   

Yaşam

28.05.2024, 15:35

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylanaşkı tam gaz devam eden ikili son olarak Popstar yarışması ile ünlenen Mehtap’ı dinlemeye gitti. Erbil ve sevgilisine özel ilgi gösteren Mehtap'ın yanlarına gelip şarkı söylemesine rağmen ortamdan tamamen kopuk olan Mehmet Ali Erbil'in o anları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin dünyası çalkalandı! Hadise'den bomba aşk! Yeni sevgilisi ünlü iş adamı çıktı! Magazin... Haberi Görüntüle

EVLİLİĞİ VE YENİDEN ÇOCUK SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNÜYOR

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırdığı ve evlilik teklifi ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü şovmen, iddiaları sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla doğrularken evliliğe ve çocuk sahibi olmaya da sıcak baktığını açıklamıştı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan Kurtaş ise bakın ne yaptı! Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ünlü çift son olarak Popstar yarışması ile ünlenen Mehtap’ı dinlemeye gitti. Erbil ve sevgilisine özel ilgi gösteren Mehtap'ın yanlarına gelip şarkı söylemesine rağmen Mehmet Ali Erbil'in ortamdan tamamen kopuk halleri sosyal medyanın diline düştü.

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinin o görüntüleri kısa sürede sosyal medyaya yayıldı. O anlara sosyal medyada; 'Mehmet Ali Erbil'in orada olduğundan haberi var mı?', 'Bakmamak için direniyor', 'Komadan çıkamamış gibi duruyor' gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

2

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading