Yandex Metrica

Önce kilo verdi sonra model oldu! 72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun son hali herkesi şaşırttı!

Önce kilo verdi sonra model oldu! 72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun son hali herkesi şaşırttı!

Zilin Sesi, Vezir Parmağı, Recep İvedik 2, Avrupa Yakası, Yeni Gelin, Aşk Yeniden, Olacak O Kadar gibi ünlü projelerde yer almış 47 yaşındak ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo vererek modelliğe başladı.

Yaşam

22.04.2024, 19:57

Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, oyunculuk kariyerinde başar merdivenlerini emin adımlarla tırmanırken, geçtiğimiz günlerde diyet yaparak ve mide küçültme ameliyatına girerek 138 kilodan 72 kiloya düşmüştü. 

Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla kaçtı sözleri 'pes' dedirtti Müge Anlı'da kan donduran olay: Yasak aşk yaşadığı üvey oğluyla... Haberi Görüntüle

ÖNCE ZAYIFLADI SONRA MANKEN OLDU

Ünlü bir giyim markası için kameraların karşısına geçen ünlü oyuncu sosyal medya hesabı instagram  üzerinden ünlü bir markanın mdelliğini yapmaya başladı. 

14 NİSAN SURVİVOR ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık oyunun kim kazandı? Survivor eleme adayı belli oldu! 14 NİSAN SURVİVOR ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık... Haberi Görüntüle

''KENDİMİ RAHATLAMIŞ HİSSEDİYORUM''

Ünlü oyuncunun kilolu halinden sonra ilk kez bu kadar zayıf gören hayranları şaşkınlığını gizleyemedi. Gündoğdu; ''Salondan odaya gidemiyordum, basamak çıkamıyordum. Şu anda kendimi çok rahatlamış hissediyorum.'' dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading