Yandex Metrica

Öldü zannedilip morga götürülen kadın 5 saat sonra dirildi! Ceset torbasında acil servise taşınınca tüm dünya ayağa kalktı!

Öldü zannedilip morga götürülen kadın 5 saat sonra dirildi! Ceset torbasında acil servise taşınınca tüm dünya ayağa kalktı!

Orta Amerika ülkesi Guatemala'da akıllara durgunluk veren korkunç bir olay yaşandı. Öldü zannedilen genç kadın tam 5 saat boyunca morgda ceset torbasında kaldı. Hareket ettiğini gören ekipler ise ceset torbasının içinde genç kadını acil servise taşıdığı görüntüler büyük yankı uyandırdı. olayla ilgili Sağlık Bakanlığı ise açıklama yaparak acı olayı doğruladı.

Yaşam

01.03.2024, 13:25

Guatemala'da San Juan de Dios Hastanesi'nde öldüğü belirtilen genç bir kadının yetersiz beselenme nedeniyle beyin ve solunumunun durduğunu tespit etmiş kadının ölü olduğuna karar vermişlerdi. 

25 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÖLÜ DENİLİP MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Guatemala yerel medyasında yer alan haberlerede genç kadının ölü olduğu gerekçesiyle bedeninin morga kaldırıldığı ve 5 saat boyunca ceset torbasında tutulduğu öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sabrı kalmadı! Ünlü sunucu susmak bilmeyen yarışmacıya ağzının payını verdi! Kenan İmirzalıoğlu'nun sabrı kalmadı! Ünlü sunucu susmak bilmeyen yarışmacıya ağzının... Haberi Görüntüle

MORGDA DİRİLDİ

Ancak morgda çalışan görevlinin ceset torbasının hareket ettiğini görmesi üzerine genç kadının yaşadığı ortaya çıktı.

Takipçileri tarzındaki o detaylara yorum yağdırdı! Barış Alper Yılmaz sosyal medyayı salladı: Influencer manitası mı var! Takipçileri tarzındaki o detaylara yorum yağdırdı! Barış Alper Yılmaz sosyal... Haberi Görüntüle

ÜLKE AYAĞA KALKTI

Yaşadıkları yüzünden kendine gelemeyen morg çalışanları genç kadını apar topar ceset torbasıyla acil servise taşıdığı görüntülerin ortaya çıkması ve sosyal medyada en çok tıklananalar arasında girmesi üzerine ülke ayağa kalktı. 

Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı tepki gösterdi! Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI DOĞRULADI

Guatemala Sağlık Bakanlığı ise hastanın ilk aşamada mekanik ventilasyon ile tedavi edildiği ancak hayata döndürülemediği bilgisini paylaştı. Sosyal medyada yayılan video sonrasında ise videoyu izleyenler; ''Zavallı kadın kurtarılabilirdi, Kendilerine doktor diyen şarlatanlar bu kadını bir köşede ölüme terk ettiler'' yorumları yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading