Yandex Metrica

Öğretmen ek ders ücreti ayın 15'inde mi yatacak? Maaş ile ek ders aynı gün mü yatacak?

Öğretmen ek ders ücreti ayın 15'inde mi yatacak? Maaş ile ek ders aynı gün mü yatacak?

Maaş karşılığı girilen derslerin dışında ek derse giren öğretmenler bu ücreti bir sonraki ayın ilk haftasında alıyordu. Öğretmenlerin ek ders ücretlerinin maaş ile birlikte ödenmesi için çalışma yapıldığı iddia edildi. Peki Öğretmen ek ders ücreti ayın 15'inde mi yatacak? Maaş ile ek ders aynı gün mü yatacak?

Yaşam

24.04.2024, 00:13

MEB bünyesinde görev yapan öğretmenler ek ders karşılığında her ayın ilk haftasında ek ders ücreti ödemesi alyor. Bir sonraki ayın ilk haftasında hesaplara yatan ek ders ücretlerinin ödeme tarihi ile ilgili çalışma başlatıldığı iddia edildi. Mebhocam'da yer alan habere göre öğretmenler bundan böyle ek ders ödemelerini maaş ile birlikte alabilir.

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Amerika'da yoğun bakıma alındı! Durumu kritik! Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Amerika'da yoğun bakıma alındı!... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN EK DERS ÜCRETİ MAAŞLA BİRLİKTE Mİ YATACAK?

Öğretmenlerin ek ders ücretlerinin ödenmesi konusunda çalışma başlatıldığı ve öğretmen ek ders ödemelerinin maaş ile birlikte yatırılmasının gündeme geldiği iddia edildi.  Maaşla birlikte yatması için yapılan çalışma öğretmenleri oldukça sevindirecek. Zira ek ders ücretlerinin hesaplara geçme zamanı ilçeden ilçeye farklılık gösteriyordu. Maaş ile yatması durumunda her öğretmenin ek ders ücreti de aynı anda yatacak. Henüz konunun çalışma aşamasında olduğu da söz konusu haberde belirtildi. 

Öğretmen-ek-ders-ücreti-ayın-15'inde-mi-yatacak (2).jpg

Güzelleşmek için servet harcamıştı! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel son haliyle evrim geçirdi! Güzelleşmek için servet harcamıştı! Ünlü oyuncu Selen Görgüzel son haliyle... Haberi Görüntüle

EK DERS ÜCRETİ AYIN 15'İNDE Mİ YATACAK?

Düzenleme konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Öğretmen ek ders ödeme tarihlerinde bir değişiklik henüz yok.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading