Yandex Metrica

Nuri Alço'dan kötü haber! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ünlü oyuncu hakkında acı haberi duyurdu!

Nuri Alço'dan kötü haber! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ünlü oyuncu hakkında acı haberi duyurdu!

Türk sinemasının efsane isimleri arasında yerini alan ünlü oyuncu Nuri Alço Eskişehir'de rahatsızlanmış ve kaldırıldığı hastane de dün gece saatlerinde yoğun bakıma alınmıştı. Ünlü oyuncu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında detaylı bilgileri paylaştı.

Yaşam

22.04.2024, 13:34

Türk sinemasının efsane isimlerinden olan 72 yaşındaki başarılı oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'de evinde geçirdiği rahatsızlık nedenilye özel bir hastneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlü oyuncunun sağlık durumunu öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında gece saatlerinde sevenlerini bilgilendirdi. 

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Haberi Görüntüle

FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda; "Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden aktör Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Eskişehir’de bir hastanede tedavi altına alınmış, şikayetlerinde gerileme olmaması üzerine ileri tetkik ve tedavi amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edilmiştir. Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading