Yandex Metrica

Milyonluk aracı polis çevirmesine takıldı! Burak Özçivit- Fahriye Evcen çiftinin lüks aracının fiyatı dudak uçuklattı!

Milyonluk aracı polis çevirmesine takıldı! Burak Özçivit- Fahriye Evcen çiftinin lüks aracının fiyatı dudak uçuklattı!

Türkiye'nin ünlü oyuncularından olan Fahriye Evcen- Burak Özçivit çifti Etiler'de polis çevirmesine takıldı. Çift alkol kontrolü sırasında son model turuncu lüks aracı ile çevirmeye takılırken, aracın fiyatı ise dudak uçuklattı.

Yaşam

11.06.2024, 16:05

Türkiye'nin ünlü isimleri arasıda yer alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen dizi, reklam, film çekimlerinden aldıkları ücret ile dudak uçuklatan ünlü çift magazin dünyasında bir kez daha çok konuşulmaya başlandı. Kaan ve Karan'ın doğum günü kutlamalrı ile gündeme gelirken Evcen'in doğum günü pastası da çok konuşulmuştu.

Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının değişimi gündem oldu! Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının... Haberi Görüntüle

15 MİLYONLUK ARACIYLA ÇEVİRMEYE TAKILDI

Çift geçtiğimiz akşam İstanbul Etiler'de bir mekan çıkışı sonrasında turuncu lüks aracıyla polis çevirmesine takıldı.  15 milyonluk lüks aracıyla polis çevirmesine takılan Burak Özçivit alkolmetreye üfledi ve sıfır promil çıktı.

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Haberi Görüntüle

ÇİFTİN MUTLULUĞU DİKKAT ÇEKTİ

38 yaşındaki Evcen makyajsız hali dikkatlerden kaçmazken, ellerindeki kırmızı güller dikkatlerden kaçmadı. Burak Özçivit geçtiğimiz günlerde Pakistan'daki bir etkinlikte hayranlarının izdihamına uğramıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading