Yandex Metrica

Mesut Akusta ile yolları ayıran Şafak Özbir'den ilk açıklama: Okuduklarınız doğru ama...

Mesut Akusta ile yolları ayıran Şafak Özbir'den ilk açıklama: Okuduklarınız doğru ama...

Ünlü oyuncu Mesut Akusta 2016 yılında eşi Şafak Özbir ile nikah masasına oturmuş, çiftin bir kızı olmuştu. Ancak çift dün yaptıkları açıklamayla herkesi şok ederek 7 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı.

Yaşam

02.04.2024, 11:08

'Karagül', 'Yürek Çıkmazı', 'Babil', 'Börü', 'Teşkilat' gibi üzlü projelerde yer almış 60 yaşındaki Mesut Akusta 2016 yılında Şafak Özbir ile dünyaevine girmiş, kızları Berfin Cano'yu kucağına almıştı.

Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş şekli olay oldu Demet Akalın'dan eşine ilginç doğum günü mesajı! Okan Kurt'a sesleniş... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ ÇİFT YOLLARI AYIRDI

Çift 7 yıllık evlilikleri sonrasında dün yaptığı açıklamalar sonrasında boşandıklarını duyurdu. Çiftin kızları Berfin'in velayetinin annede kalmasına karar verdi. 

Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da kurtulalım! Zeynep Bastık'la Hadise'nin cüretkâr kalça şovuna efsane tepkiler: Soyunun da... Haberi Görüntüle

ŞAFAK ÖZBİR'DEN İLK AÇIKLAMA

Mesut Akusta ile yolları ayıran Şafak Özbir, konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. Özbir; "Ne yazılır bilemiyorum… Evet okuduklarınız doğru! Mesut’la evlerimizi ayırmaya karar verdik evet… Ama hayatlarımız her zaman bir arada olucak… Sevgimiz, saygımız anne-babalığımız hayatımızın sonuna kadar bakidir… Tüm birlikteliğimiz ve evlilik hayatımız boyunca olduğu gibi ve şimdi de ellerimiz her zaman birbirimizin omzunda olacak. Birbirimizi koruyup kollayıp destek olacağız ve en önemlisi dünyalar güzeli kızımıza çok mutlu birer anne-baba olacağız. Seni çok sevdim ve bundan sonra da her zaman yanında, bir adım ötendeyim canım Mesut…" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading