Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil Survivor'da yarışan müstakbel damat Yiğit Poyraz'a tepki gösterdi! Hırsız damat istemem...

Mehmet Ali Erbil Survivor'da yarışan müstakbel damat Yiğit Poyraz'a tepki gösterdi! Hırsız damat istemem...

Survivor All Star 2024 yılında mavi takımda yerini alan Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile ilişkisiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor'da yarışan ve izinsiz bir evden yiyecek alan oyuncu, Erbil'i kızdırdı ve Erbil, 'Hırsız damat istemem' diyerek düşüncelerini paylaştı.

Yaşam

20.03.2024, 16:51

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile uzun süredir birliktelik yaşayan Survivor All Star yarışmacısı Yiğit Poyraz, kayınbabasını kızdırdı.

Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu Başkanlığı ceza yağdırdı! Ticaret Bakanlığı devreye girdi! Ödül törenlerini incelmeye alan Reklam Kurulu... Haberi Görüntüle

İZİNSİZ EVE GİRİP YİYECEK ÇALMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star'da oyun sonrası Dominikli bir vatandaşın evine izinsiz girerek yiyecek alan, sonrasında ise ada konseyinde gerçekleri açıklayan Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz'a ödül cezası vermişti.

17 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balı 17 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''HIRSIZ DAMAT İSTEMEM''

Mehmet Ali Erbil, kızının sevgilisi Yiğit Poyraz'ın yaptığıklarından dolayı;  "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki! Kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi... Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum"  dedi.

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı! İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere... Haberi Görüntüle

''BİR YARIŞMA İNSANA NELER YAPTIRIYOR''

Daha önceden Söylemezsem Olmaz programına konuşan Erbil, sunucu Arto Dalga'ya esaj atarak; ''Yiğit Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Bir yarışma insana neler yaptırıyor! Hem tek başına da yapmamış zaten.'' demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading