Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! Survivor'daki hırsızlık suçlamaları hakkında konuştu!

Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! Survivor'daki hırsızlık suçlamaları hakkında konuştu!

Survivor All Star 2024 yarışmasında mavi takımda yarışan Yiğit Poyraz Dominik'te bir eve girmiş, kilerden yiyecek çalmıştı. Acun Ilıcalı'nın Poyraz'a 10 ödül cezası vermesinin ardından Poyraz'ın sevgilisi Yasmin Erbil'in babası ünlü şovmen ise Poyraz'ı savundu.

Yaşam

06.05.2024, 20:14

TV8 ekranlarında yerini alan Acun Ilıcalı'nın sunumuyla hazırlanan Survivor All Star yarışmasında kıran kıran mücadele devam ederken, mavi takımda yarışan Yiğit Poyraz ise Dominik Cumhuriyeti'nde bir evin kilerine girerek yiyecek çaldığı öğrenilmişti.

27 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ERBİL MÜSTAKBEL DAMADINI SAVUNDU

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde açıkladığı olay üzerine Yiğit Poyraz'a 10 ödül cezası verilirken, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile sevgili olan Yiğit Poyraz'ı kayınbabası Erbil savundu.

Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye manşet olur! Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye... Haberi Görüntüle

''TEK BAŞINA YAPMAMIŞ''

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil'in kızı olan Yasmin Erbil ile uzun süredir aşk yaşayan Yiğit Poyraz'ı savunan ünlü şovmen; ''Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Gayet saygın bir aileden geliyor. İnsan açlıkla her şeyi yapar ki sadece tek başına yapmamış. Bu kadar üzerine gitmesinler'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading