Yandex Metrica

Sitede Ara

Mahkemeden Cem Yılmaz'a nafaka şoku! 'Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum' açıklaması ortalığı karıştırdı!

Mahkemeden Cem Yılmaz'a nafaka şoku! 'Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum' açıklaması ortalığı karıştırdı!

Geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ah Yağtu ile nafaka krizi yaşamaya başlamıştı. 10 bin dolar nafaka ödemesi gerekirken Cem Yılmaz nafakayı fazla bulmuş, ödemek istemediğini belirtmişti. Ancak mahkeme Yılmaz'ın 10 bin dolarlık nafakayı ödemesinin devamına karar verdi. 

Yaşam

25.05.2024, 13:01

2012 yılında ünlü oyuncu Ahu Yağtu ile dünya evine girmiş Kemal adında bir çocukları olmuştu. Ancak çift bir yıl evli kaldıktan sonra yolları ayırmıştı.

Çiftin boşanmalarının ardından Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz çiftinin çocukları Kemal için 10 bin dolar nafaka ödemesi kararlaştırılmış, Cem Yılmaz ise kabul etmişti. 

Aslı Bekiroğlu hoşlandığı erkek tipini açıkladı! 'Barzo severim' demesi sosyal medyada viral oldu! Aslı Bekiroğlu hoşlandığı erkek tipini açıkladı! 'Barzo severim' demesi sosyal... Haberi Görüntüle

NAFAKAYI FAZLA BULDU

Ancak çiftin arasında son yıllarda nafaka krizi baş göstermiş, Yılmaz 10 bin dolarlık nafakayı fazla bularak 40 bin TL'ye indirilmesini talep etmişti. 

Ancak Yağtu, oğlunun eğitim masraflarının arttığını belirterek talebin reddedilmesini istemişti. Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu arasında yaşanan kriz sonrasında ise mahkeme nafaka krizinde son noktayı koydu.

Ölen arkadaşlarının arkasında konuştu! İbrahim Tatlıses'in kindar paylaşım olay oldu: Bana kötülük ettiler, bu bayramı göremediler... Ölen arkadaşlarının arkasında konuştu! İbrahim Tatlıses'in kindar paylaşım olay oldu:... Haberi Görüntüle

MAHKEME SON NOKTOYU KOYDU

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, İstinaf Mahkemesi kararı onayladı ve Cem Yılmaz'ın eşi Ahu Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemesinin devamına karar verdi. 

Üzen haberi menajeri duyurdu! Aşk-ı Memnu'nun sevilen oyuncusu hayatını kaybetti! Üzen haberi menajeri duyurdu! Aşk-ı Memnu'nun sevilen oyuncusu hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ'IN SÖZLERİ OLAY YARATTI

Mahkeme sonrası ise Cem Yılmaz sosyal medya hesabı X üzerinden şaşırtan bir açıklamada bulundu. Yılmaz,  "Evet bütün haberler, yorumlar haklı..Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum. (Bu bilinen bir gerçek) ve tabi ki oğlumu tek başıma yaptım. İyi eğlenceler… Minik not 11 yıl önce boşandım. (Dünyada bir ilk)"  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading