Yandex Metrica

Magazin yaparken magazinlik oldular! Ünlü sunucular canlı yayında birbirine girdi! O anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı!

Türkiye'nin en çok takip edilen programları arasında yerini alan BeyazTV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz sunucuları Yasemin Çevik ve Hande Sarıoğu canlı yayında birbirine girdi. Sunucu Arto ise programa reklam arası verilmesini istedi.

Yaşam

25.04.2024, 01:54

Beyaz TV ekranlarında yerini alan ve Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu'nun sunduğu Söylemezsem Olmaz programı her sabah magazin dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

ABD seçimlerinde Kamala Harris'e ünlülerden destek yağmuru! Katy Perry ve Beyonce destek verdi akım başladı: Kurtarmaya geliyor... ABD seçimlerinde Kamala Harris'e ünlülerden destek yağmuru! Katy Perry ve... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA GERGİN DAKİKALAR

Ancak dün canlı yayında ünlülerin magazin haberlerinin yorumlandığı sırada Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik'in sesleri yükseldi ve tartışmaya başladı.

Arto ve Yağmur Çevik, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan tartışmayı konuştukları sırada, Hasan Can Kaya'nın rahatsızlığı konuşulmaya başlamıştı.

İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini anlattı! İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini... Haberi Görüntüle

YAĞMUR ÇEVİK SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Hande Sarıoğlu ise, "Biz bu konuya nereden geldik?" demesi üzerine Yağmur Çevik sinirlendi.

Çevik, sinirlerine hakim olamayarak, "Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Ben seni anlayamadım. Biz magazin içinde magazin yapıyoruz hayatım ne sorguluyorsun şu an? Her seferinde şunu yapıyorsun. Spor spikeri olduğun için seni anlıyorum ama bu magazin. Ben burada istediğimi söylerim. Sen biraz magazin izlesene. Sen ne konuşmak istiyorsun söyle anlatayım ben sana. Senin bu hallerinden çok sıkılıyorum. Magazin bilmiyorsan da söyle ben de Arto ile konuşayım. Hayırdır, bana kim sus diyebilir? Ben rahatım sen daha yeni magazin yapıyorsun ben 4 yıldır... Sen merak etmesen de dinlemesen de olur. Sen YouTube programı çekmiyorsun. Sen bir Yağmur Çevik izle ve kimle aynı masaya oturduğunu öğren. Dön bir kendine sonra bir de bana bak" dedi.

Zeytin Ağacı dizisinin galasında gerilim tırmanmıştı! Tuğba Büyüküstün ve Seda Bakan tartışmasında şaşırtan paylaşımı! Zeytin Ağacı dizisinin galasında gerilim tırmanmıştı! Tuğba Büyüküstün ve Seda... Haberi Görüntüle

SARIOĞLU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu neye uğradığını şaşırdı ve Sarıoğlu da, "Ben sadece konuya nasıl geldiğimizi anlayamadım. Neden bu kadar sinirlisin. Sakin ol. Ben kimseyi susturmadım"  dedi.

Nuri Alço ev sahibiyle davalık oldu! Ünlü oyuncunun ödediği kira ücreti hayrete düşürdü! Nuri Alço ev sahibiyle davalık oldu! Ünlü oyuncunun ödediği kira... Haberi Görüntüle

ARTO'DAN REKLAMLI MÜDAHALE

İki sunucunun tartışması giderek kızışırken, Arto heme nreklam arasına girdi ve "Hanımlar sakin ol. Magazin yaparken biz magazinlik olduk. Programa bir reklam arası verelim"  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading