Yandex Metrica

Magazin dünyası şokta! Ünlü çift apar topar gizlice evlendi!

Magazin dünyası şokta! Ünlü çift apar topar gizlice evlendi!

Oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Melisa Aslı Pamuk, milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile dünyaevine girdi. Çift evlendiklerine dair bir açıklama yapmasada Melisa Aslı Pamuk soy adını sosyal medya hesabından 'yazıcı' olarak değiştirdi.

Yaşam

21.05.2024, 11:35

Ego, Çarpışma, Hayaller ve Hayatlar, Hay Sultan, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Melisa Aslı Pamuk ve Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ilişkisi hakkında magazin dünyasına bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. 

İbrahim Tatlıses'in ailesinde sular durulmuyor! Para krizi kardeşleri birbirine düşürdü! Aile içi huzursuzluk başladı! İbrahim Tatlıses'in ailesinde sular durulmuyor! Para krizi kardeşleri birbirine düşürdü!... Haberi Görüntüle

GİZLİCE EVLENDİLER

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un İnstagram hesabından soyadını 'Yazıcı' olarak değiştirmesi görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu 'Melisa Ası Yazıcı' olarak soyadını değiştirdi. 

Soyadını değiştirmesinin ardından çiftin gizlice evlendiği ortaya çıktı.

'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı! 'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir... Haberi Görüntüle

1.5 YILLIK İLİŞKİLERİ EVLİLİKLE TAÇLANDI

2011 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına seçilmiş sonrasında ise modellik kariyerine başlamıştı. Sonrasında ise oyunculuk kariyerine adım atan güzel oyuncu Fransa'nın Lille takımında oynayan milli futbolcu ile 1.5 yıldır ilişkilerini sürdürmekteydi.

Trabzonspor altyapısından yükselen milli futbolcu2015 yılında 18 yaşında ilk kez A takımına katılmıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading