Yandex Metrica

Lara Fabian Dünya Turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor!

Lara Fabian Dünya Turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor!

Yıldız Lara Fabian, Dünya Tuırnesi kapsamında 25 Nisan'da Volkswagen Arena'da hayranlarıyla buluşacak. "Je T'aime" ve "I Will Love Again" parçalarıyla tanınan ve albümleri satış rekorları kıran Belçikaı dünya yıldızı, Piu Entertainment organizasyonuyla İstanbul'da konser verecek. Peki dünya yılıdızı Lara Fabian'nın konser biletleri nereden satışa sunulacak? Bilet fiyatları ne kadar?

Yaşam

07.04.2024, 13:44

Zamansız klasiklerini seslendirdiği "Je T'aime" ve "I Will Love Again" parçalarıyla tanınan ve müzik listelerini alt üst eden Lara Fabian, Dünya Turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor.

Başarılı projelere imza atan Belçikalı Lara Fabian, onlarca uluslararsı ödül kazandı. Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşecek konserin 25 Nisan'da Volkswagen Arena'da yapılması planlanıyor. 

Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında duygusal anlara yaşadı! Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında... Haberi Görüntüle

BİLET SATIŞLARI

Geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla unutulmaz bir geceye imza atacak Lara Fabian’ın konser biletlerine Biletinial platformundan satışa sunulacak.

Ailesini terk edip Amerika'ya taşınmıştı! Prens Harry'nin Megan Markle açıklaması kaos yarattı! Ailesini terk edip Amerika'ya taşınmıştı! Prens Harry'nin Megan Markle açıklaması... Haberi Görüntüle

LARA FABİAN'IN KARIYERİ

1995'ten bu yana kariyerine sayılamayacak kadar başarılı proje sığdıran Lara Fabian, onlarca uluslararası ödül kazandı. "I Will Love Again" şarkısı Billboard Dans Müziği Listesi'nde 58 hafta boyunca 1 numarada kaldı.

Lara Fabian, 1988 yılında 33. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Lüksemburg’u temsil etti ve "Croire" adlı parçayla 4. oldu. 1991-2013 yılları arasındaki dizi ve filmlerde 13 şarkısıyla eşsiz bir performans sergiledi, 2002 yılında ise "Final Fantasy" filmi ile World Soundtrack Awards’ta, "En İyi Film Müziği" ödülüne layık görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading