Yandex Metrica

Kuvvetli sağanak ve fırtına yolda! Meteoroloji'den 1 Aralık Cuma gününe uyarı

Kuvvetli sağanak ve fırtına yolda! Meteoroloji'den 1 Aralık Cuma gününe uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 1 Aralık Cuma günü hava tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre; Ege bölgesinde sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yaşam

23.01.2024, 21:47

Marmara ve Kuzey Ege sahillerinde güneyden esen kuvvetli rüzgarın, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde etkili olması bekleniyor. Ayrıca, yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, yurdun kuzey, iç ve batı bölgelerinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava beklenirken, akşam saatlerine kadar Kıyı Ege'nin aralıklı sağanak yağışlı, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerinde yer yer pus ve sis oluşumu bekleniyor. 

Rüzgarın, güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği, özellikle Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında ise kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) etkili olması bekleniyor. 

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı... İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm... Haberi Görüntüle

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA:

Parçalı bulutlu, Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneybatı yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor. 

BURSA °C, 21°C Parçalı bulutlu 
EDİRNE °C, 20°C Parçalı bulutlu 
İSTANBUL °C, 18°C Parçalı bulutlu 
KOCAELİ °C, 21°C Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Kıyı Ege'nin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

A.KARAHİSAR °C, 16°C Parçalı bulutlu 
DENİZLİ °C, 22°C Parçalı yer yer çok bulutlu 
İZMİR °C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 
ADANA °C, 22°C Az bulutlu 
ANTALYA °C, 20°C Parçalı bulutlu 
BURDUR °C, 16°C Parçalı bulutlu 
MERSİN °C, 21°C Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU: 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

ANKARA °C, 15°C Parçalı ve az bulutlu 
ÇANKIRI °C, 13°C Parçalı ve az bulutlu 
ESKİŞEHİR °C, 16°C Parçalı ve az bulutlu 
KONYA °C, 15°C Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ: 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

BOLU °C, 16°C Parçalı bulutlu 
DÜZCE °C, 20°C Parçalı bulutlu 
KASTAMONU °C, 15°C Parçalı bulutlu 
ZONGULDAK °C, 18°C Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: 

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

RİZE °C, 19°C Parçalı bulutlu 
SAMSUN °C, 22°C Parçalı bulutlu 
TOKAT °C, 17°C Parçalı bulutlu 
TRABZON °C, 19°C Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU: 

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis bekleniyor. 

ERZURUM °C, 3°C Az bulutlu ve açık 
HAKKARİ °C, 12°C Az bulutlu ve açık 
MALATYA °C, 12°C Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 
VAN °C, 10°C Az bulutlu ve açık

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading