Yandex Metrica

Sitede Ara

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! İstanbul'un simgesi 'Galata Kulesi' hakkında karar verildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! İstanbul'un simgesi 'Galata Kulesi' hakkında karar verildi!

İstanbul'un gözdesi yüzyıllardır ayakta kalmayı başaran Galata Kulesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restore edilmişti. Tarihi mimarinin işlemleri tamamlandı ve artık ziyaretçilere açıldı.

Yaşam

25.05.2024, 17:34

1349 yılından bu yana çeşitli amaçlarla kullanılmış, İstanbullu vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kullanılan Galata Kulesi, geçtiğimiz aylarda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, restore edilmesi amacıyla ziyaretçilere kapatılmıştı. 

Süleyman Çakır mı? Hızır Çakırbey mi? Oktay Kaynarca tarafını seçti! Süleyman Çakır mı? Hızır Çakırbey mi? Oktay Kaynarca tarafını seçti! Haberi Görüntüle

GALATA KULESİ ZİYARETÇİLERE AÇILDI

Modern teknolojilerle ve tarih profesörleri ile birlikte restorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından artık ziyaretçilerin hizmetine açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı kulenin ziyaretçilere açıldığını duyurmasının ardından yerli ve yabancı turistler Galata Kulesi'ne ziyaretini gerçekleştirdi.

Ölen arkadaşlarının arkasında konuştu! İbrahim Tatlıses'in kindar paylaşım olay oldu: Bana kötülük ettiler, bu bayramı göremediler... Ölen arkadaşlarının arkasında konuştu! İbrahim Tatlıses'in kindar paylaşım olay oldu:... Haberi Görüntüle

GİRİŞLER SINIRLI OLACAK

Restorasyon çalışmaları kapsamında fen ve sanat kurallarına dikkate alınarak, mimari yapı ziyaretçilere açıldı. 

Ancak kuleye ziyaretçi yönetim planlaması kapsamında 100 kişi olacak şekilde girişler sağlanacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading