Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve kriterleri şaşkınlık yarattı: Umutla sevişecek...

Kızılcık Şerbeti oyuncu ilanı viral oldu! Dizinin figüran ilanı ve kriterleri şaşkınlık yarattı: Umutla sevişecek...

ShowTv'nin sevilen dizileri arasında yerini alan Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanan 58'inci bölüm fragmanında Umut'u bir kadınla yatakta basan Nursema damgasını vurdu. Dizinin son bölümünde ise çekilecek olan aldatma sahnesi için aranan figüran ilanı ve kriterleri viral oldu.

Yaşam

27.04.2024, 21:42

Türkiye'nin sevilen dizileri arasıdna yerini alan ve her Cuma Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti bu hafta 58. bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor. 

Dizinin yayınlanan son bölüm fragmanında ise olay yaratan sahneler yaşandı.

23 yıllık eşiyle ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcının eşi ile olan fotoğrafları olay yarattı! 23 yıllık eşiyle ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcının eşi ile... Haberi Görüntüle

UMUT NURSEMA'YI ALDATTI

Dizide Nursema'nın eşi Umut, bara gittiği kadını evine getirerek birlikte olduğu ve Nursema'nın yatak odasında bastığı anlar hayranlarını meraklandırdı.

Kendi evine kocasını başka bir kadınla basan Nursema'nın öfkeden deliye döndüğü anlar çok konuşuldu. 

Yönetmenliği beceremedi başarısızlığını kabul etti! Ünlü oyuncu çektiği filmden milyonlarca lira zarar ettiğini açıkladı! Yönetmenliği beceremedi başarısızlığını kabul etti! Ünlü oyuncu çektiği filmden milyonlarca... Haberi Görüntüle

FİGÜRAN İLANI OLAY YARATTI

Dizinin 59'uncu bölümü için çekilecek son sahnesinde yer alacak figüran ilanı yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti figüran ilanındaki kriterler ise sosyal medya da viral oldu.

İlanda; 25-35 yaş/ Umut'la barda tanışıp kendine içki ısmarlatıyor, bölüm finalinde kız Umut'la sevişirken Nursema geliyor ve aralık kapıdan gözüküyor.

Bölüm finali veriyoruz. İç çamaşırı gibi olan gecelik olacak üstünde ve öpüşme göreceğiz gibi, fakat ulusal kanal olduğundan zaten çok uzun uzun göremeyeceğiz bilgisi geldi.' yazısı yer aldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading