Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ ayaklarına serilen serveti reddetti! O ülkeden gelen teklifleri elinin tersiyle itti!

Kıvanç Tatlıtuğ ayaklarına serilen serveti reddetti! O ülkeden gelen teklifleri elinin tersiyle itti!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışı için teklif götürüldü ancak ünlü kariyerine ters düştüğü gerekçesiyle 12 milyon değerindeki teklifi reddetti. 

Yaşam

23.05.2024, 16:51

Türkiye'nin ünlü oyuncularından olan ve tüm dünyada da tanınırlığı artan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ adından söz ettirmeye devam ediyor. Kurt Seyit ve Şura Aşk-ı Memnu, Aile,  Kuzey Güney, Yakamoz S-245 gibi dizilerde rol alan ve kariyeriyle ismini zirveye taşıyan başarılı oyuncu dünya çapında üne kavuşmaya devam ediyor. 

Aşklarına nazar değdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında şaşırtan gelişme! Aşklarına nazar değdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında... Haberi Görüntüle

DÜNYA ÇAPINDA ÜNÜNE ÜN KATTI

Ortadoğu, Latin Amerika ve Balkanlar'da Türk dizileri yakından takip edilen isimler arasında yerini aldı.

Türk dizilerinin büyük bir ilgiyle takip edilmesiyle ünlü oyuncularda dünya çapında üne kavuşmaya başladı.

Simge Sağın'ın imalı paylaşımı ortalığı karıştırdı!  Ünlü şarkıcı Wanda Nara ile ayrılan İcardi'ye gönderme mi yaptı? Simge Sağın'ın imalı paylaşımı ortalığı karıştırdı! Ünlü şarkıcı Wanda Nara... Haberi Görüntüle

KUVEYT'İN TEKLİFİNİ REDDETTİ

O oyunculardan biri de Kıvanç Tatlıtuğ oldu.  Aşk-ı Memnu dizisiyle kasıp kavuran ünlü oyuncu Körfez ülkelerinde büyük hayran kitleine sahip. Son olarak ise ünlü oyuncu Tatlıtuğ, Kuveyt'te bir mağaza açlışına davet edildiği öğrenildi. 

Ünlü oyuncuya Kuveyt'ten 12 milyon TL ve özel bir uçak tahsis edileceği öğreniliriken Tatlıtuğ'un ise teklifi kariyerine ters buluduğu için kabul etmediği aktarıldı. 

Ünlü oyuncuya daha önceden de Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'dan teklif geldiği ve bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading